Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Υποτροφίες σε φοιτήτριες για μεταπτυχιακές σπουδές από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τραπεζα

Υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές σε Οικονομικά, Στατιστική, Μηχανική και Πληροφορική δίνει σε 15 φοιτήτριες η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τραπεζα (ΕΚΤ)

Είσαι εγγεγραμμένη φοιτήτρια ή πρόκειται να εγγραφείς σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στους κλάδους Οικονομικών, Στατιστικής, Μηχανικής ή Πληροφορικής σε πανεπιστήμιο ή σχολή της Ευρώπης; Εάν ναι, τότε αυτή η υποτροφία θα μπορούσε να είναι για εσένα. 

Το πρόγραμμα υποτροφιών που ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα προβλέπει υποτροφία ύψους 10.000 ευρώ που θα καλύπτει τα δίδακτρα και όλα τα σχετικά έξοδα των φοιτητριών. Επιπλέον, οι υποψήφιες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν την ΕΚΤ και να μάθουν για τις ευκαιρίες εργοδότησης που προσφέρει.

Κριτήρια επιλεξιμότητας:

  • Γυναίκα 
  • Πολίτης της ΕΕ
  • Εγγεγραμμένη ή μελλοντική φοιτήτρια σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα στα Οικονομικά, στη Στατιστική, στη Μηχανική ή στην Πληροφορική σε πανεπιστήμιο της Ε.Ε
  • Χαμηλό οικονομικό εισόδημα
  • Υψηλό βαθμό στις προπτυχιακές σπουδές 

Υποβολή αιτήσεων: 02-21 Μαΐου 2023

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο