Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Webinar Series by CollegeLink: Μάθε τώρα πως να δημιουργήσεις το ιδανικό βιογραφικό σου

Μπορεί εσύ να μένεις στο σπίτι, αλλά η ευκαιρία σου να κατακτήσεις τη θέση εργασίας των ονείρων σου μετά την καραντίνα είναι ακόμη ενεργή. Η ομάδα του CollegeLink πραγματοποιεί την Τρίτη 7 Απριλίου 2020 και ώρα 17:30-18:30, Webinar με θέμα «Πως να φτιάξεις το Ιδανικό Βιογραφικό», με σκοπό να σου μάθει συμβουλές και μυστικά για να δημιουργήσεις το βιογραφικό σου!

Σε ποιους απευθύνεται; 

  • Σε φοιτητές και αποφοίτους από 20 έως 25 ετών
  • Σε υποψηφίους με καμία ή μικρή εργασιακή εμπειρία - έως και 1 χρόνο 

Τί θα μάθεις; 

Στο πρώτο session του CollegeLink Webinar Series θα τα μάθεις όλα - από τη σωστή δομή του βιογραφικού σου μέχρι την πορεία του από την αποστολή του στον Recruiter έως και τη διαδικασία αξιολόγησης. Πιο συγκεκριμένα θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις: 

  • Να δημιουργείς την επαγγελματική σου ταυτότητα. Ποιές θέσεις εργασίας σου ταιριάζουν; Ποιές είναι οι διαθέσιμες ευκαιρίες απασχόλησης; Πώς μπορείς να χαράξεις το δικό σου επαγγελματικό μονοπάτι; 
  • Να δομείς κατάλληλα το βιογραφικό σου. Από ποιές ενότητες πρέπει να αποτελείται το βιογραφικό σου; Με ποιά σειρά πρέπει να παρουσιάσεις τις προσωπικές σου πληροφορίες; 
  • Να αποφεύγεις τα συνηθέστερα λάθη ενός βιογραφικού. Τί κάνει ένα βιογραφικό ξεχωριστό; Ποιές πρακτικές πρέπει να αποφύγεις; 
  • Την πορεία που ακολουθεί το βιογραφικό σου από την αποστολή του έως και τη διαδικασία screening. Ποιες είναι οι μεγαλύτερες πλατφόρμες εργασίας στην Ελλάδα; Ποιά είναι τα βασικά στοιχεία που αξιολογεί ένας Recruiter σε ένα βιογραφικό; 

Ποιά είναι η διαδικασία συμμετοχής; 

Μια απλή εγγραφή στην ιστοσελίδα του Webinar  σε συνδυασμό με την εγγραφή σου και τη συμπλήρωση του προφίλ σου στο CollegeLink είναι αρκετά για να σε μυήσουν οι ειδικοί στην τέχνη του βιογραφικού. Κλείσε τη θέση σου τώρα!

Λίγα λόγια για το CollegeLink 

Το CollegeLink είναι η πρώτη και μεγαλύτερη recruiting πλατφόρμα στην Ελλάδα με ειδίκευση σε entry level θέσεις εργασίας και θέσεις πρακτικής άσκησης.
Σήμερα μετράει 50.000 ενεργούς χρήστες στην πλατφόρμα του, 2.200 εγγεγραμμένες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην ελληνική και όχι μόνο αγορά εργασίας, 2.900 προσλήψεις φοιτητών και αποφοίτων σε περισσότερες από 150 entry level θέσεις εργασίας που δημοσιεύονται στην πλατφόρμα του μηνιαία.

Δες το αναλυτικά το περιεχόμενο του Webinar και κλείσε τη θέση σου εδώ!

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο