Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Web Development (.Net) Academy: Το πιο ολοκληρωμένο σεμινάριο Web Development στην Ελλάδα επιστρέφει!

Το Web Development (.Net) Academy, το σεμινάριο - θεσμός για Developers στην Ελλάδα επιστρέφει για μια ακόμη χρονιά! Το CollegeLink, με την υποστήριξη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του ACEin, προσκαλεί όλους τους Developers να λάβουν μέρος από τις 11 έως τις 28 Φεβρουαρίου στο πιο ολοκληρωμένο σεμινάριο Web Development που θα διεξαχθεί στο Athens Center for Εntrepreneurship and Innovation (AceIn)!

Μέσα σε 9 ημέρες και συνολικά 32 εκπαιδευτικές ώρες, οι πολύ έμπειροι επαγγελματίες του κλάδου, Αρχιμήδης Μερτζάνος από την εταιρεία Hellenic Technologies & Γιώργος Τρύφωνας από την Linakis Digital, θα σε εκπαιδεύσουν σε όλο το φάσμα του Web Development και θα σε προετοιμάσουν απόλυτα για την αγορά εργασίας! Και επειδή η εκπαίδευση από μόνη της δεν είναι αρκετή, οι τρεις αυτές εβδομάδες θα είναι γεμάτες και από ευκαιρίες καριέρας σε κορυφαίες εταιρείες του κλάδου και networking με επαγγελματίες. 

Σε προηγούμενα Web Development (.Net) Academies έχουν παραβρεθεί πάνω από 200 developers, το τοπ 5% των οποίων δηλώνει πως βρήκαν δουλειά πριν την ολοκλήρωση του σεμιναρίου στις εταιρίες-χορηγούς, τα ¾ ότι εργάζονται στο αντικείμενο από το 1ο τρίμηνο από την ολοκλήρωση του σεμιναρίου και το 90% πως το σεμινάριο τους βοήθησε ουσιαστικά να βρουν την επόμενη εργασία τους.  

Τί θα κερδίσεις;

 • Πρακτική άσκηση μέσω hands on project
 • Ευκαιρίες καριέρας σε κορυφαίες εταιρίες (Linakis Digital, ImprovIT, Upstream, Threenitas, Indice)
 • Networking με επαγγελματίες 
 • Αρκετό food for code από το Goody's Burger House
 • Πιστοποίηση Παρακολούθησης

Τί θα μάθεις; 

 • HTML: Θα μάθεις να δημιουργείς, να επεξεργάζεσαι και να συνδέεις html σελίδες & να σχεδιάζεις την εμφάνισή τους με τη βοήθεια της CSS.
 • Javascript/jQuery: θα μάθεις να δημιουργείς και να προσθέτεις δυναμικά και διαδραστικά στοιχεία στις σελίδες με την βοήθεια της Javascript και της βιβλιοθήκης της jQuery.
 • SQL: Θα μάθεις να δημιουργείς και να επεξεργάζεσαι πίνακες στην βάση δεδομένων. Θα μπορείς να επιλέγεις, να προσθέτεις, να ανανεώνεις και να διαγράφεις δεδομένα από τους πίνακες.
 • .NET: Θα ασχοληθείς με το framework .NET, με το οποίο θα δημιουργήσεις όλη την λειτουργικότητα των σελίδων σου και θα μπορείς να επεξεργαστείς δεδομένα από την βάση σου.
 • Intro to Git & Version Control: Θα εξοικειωθείς το περιβάλλον git το οποίο σου δίνει την δυνατότητα να ελέγχεις και να διαχειρίζεσαι εκδόσεις του κώδικα.
 • Develop a Web Application: Θα αναπτύξεις ένα πλήρως λειτουργικό web application.

Δες το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης και δήλωσε συμμετοχή εδώ!

Early Bird έως 26/01!

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο