Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Virtual Open Days – Διαδικτυακές Ημερίδες Ενημέρωσης για τις τρεις Σχολές του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου

Την ευέλικτη εκπαιδευτική του μεθοδολογία, τη δυνατότητα ποιοτικών και αναγνωρισμένων σπουδών εξ αποστάσεως στον προσωπικό χώρο και χρόνο των φοιτητών, τις τρεις Σχολές και τα Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών που προσφέρει για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, θα παρουσιάσει στις 23, 24 και 25 Ιουνίου 2020 στις 17:30 σε διαδικτυακές ημερίδες ενημέρωσης (Virtual Open Days) το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ). Οι ημερίδες που είναι ανοικτές στο ευρύ κοινό και απευθύνονται σε υποψήφιους φοιτητές, θα μεταδίδονται διαδικτυακά στο κανάλι του ΑΠΚΥ στο YouTube (https://www.youtube.com/user/openuniversitycy) και στη σελίδα του στο Facebook (https://www.facebook.com/oucyprus/). 

Πρόγραμμα Virtual Open Days

•    Τρίτη 23 Ιουνίου 2020       | Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών
•    Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020  | Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης
•    Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020   | Σχολή Θετικών και Εφαρμοσμένων Επιστημών 

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την εκπαιδευτική μεθοδολογία των σπουδών εξ αποστάσεως από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου, Καθηγητή Σωκράτη Κάτσικα, και για το κάθε Προπτυχιακό και Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών που προσφέρουν οι τρεις Σχολές από τους Ακαδημαϊκούς Υπεύθυνους. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν ακόμη να υποβάλουν ερωτήσεις για τα προγράμματα σπουδών που τους ενδιαφέρουν και να λύσουν όποιες απορίες έχουν σχετικά με τη φοίτηση στο ΑΠΚΥ και με τη διαδικασία υποβολής αίτησης. 

Για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 (έναρξη φοίτησης τον προσεχή Σεπτέμβριο) γίνονται δεκτές αιτήσεις εισδοχής σε όλα τα προγράμματα σπουδών έως τις 30 Ιουνίου 2020 αποκλειστικά μέσω του ιστοχώρου του ΑΠΚΥ
Αναλυτικές πληροφορίες για τα προσφερόμενα προγράμματα και την εξ αποστάσεως εκπαιδευτική μεθοδολογία είναι διαθέσιμες στο www.ouc.ac.cy
Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο στο +357 22411600/711 και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο admissions@ouc.ac.cy.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο