Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Virtual Open Day για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MBA International

Προθεσμία αιτήσεων για το νέο ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 μέχρι τις 05/06/2020 & Virtual Open Day για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα – MBA International (Διοικητική των Επιχειρήσεων με Διεθνή Προσανατολισμό-Πλήρους και Μερικής Φοίτησης) στις 13/05/2020

Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοικητική των Επιχειρήσεων με Διεθνή Προσανατολισμό – MBA International προσκαλεί υποψήφιους φοιτητές για την υποβολή αιτήσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021. Οι υποψήφιοι μπορούν να δουν τη σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Προγράμματος https://imba.aueb.gr/apply-now-to-earn-your-place-in-the-mba-international-september-2020-cohort/ ή να προχωρήσουν κατευθείαν στην υποβολή της αίτησής τους μέσω της ιστοσελίδας https://e-graduate.applications.aueb.gr/?lang=en_US.

Επίσης, στα πλαίσια του κύκλου αιτήσεων, το Πρόγραμμα διοργανώνει Virtual Open Day την Τετάρτη 13/05/2020, στις 18:30, το οποίο θα διεξαχθεί μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Κατά τη διάρκεια του Open Day, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα: 

  • Να ενημερωθούν για τη διάρθρωση του ακαδημαϊκού προγράμματος και τα μαθήματα του MBA International
  • Να λάβουν συμβουλές σχετικά με τα πλεονεκτήματα ενός MBA πτυχίου
  • Να ενημερωθούν για το πώς το προφίλ τους ταιριάζει στο Πρόγραμμα
  • Να υποβάλλουν ερωτήσεις σχετικά με τη διαδικασία αίτησης
  • Να συζητήσουν με τον Διευθυντή και το διοικητικό προσωπικό του προγράμματος για διάφορες απορίες αναφορικά με την υποψηφιότητά τους και το Πρόγραμμα

* Η παρουσίαση θα διεξαχθεί μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Αποστείλετε email ενδιαφέροντος στο imba@aueb.gr και θα σας στείλουμε το link για να εισέλθετε στην πλατφόρμα και να παρακολουθήσετε την παρουσίαση.
 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο