Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Συνεχίζονται οι αιτήσεις για τα μεταπτυχιακά προγράμματα του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ

Συνεχίζεται η υποβολή των αιτήσεων για την εισαγωγή στα τρία σύγχρονα και εξειδικευμένα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα που προσφέρει για το ακαδημαϊκό έτος 2023-24 το Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Με σκοπό την προαγωγή της επιστημονικής γνώσης και την ανάπτυξη της έρευνας, παρέχεται η δυνατότητα σε αποφοίτους και επαγγελματίες να εμβαθύνουν στους τομείς της δημοσιογραφίας και της επικοινωνίας μέσα από σπουδές υψηλής ποιότητας, που συνδέουν τα γνωστικά αντικείμενα με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας. 

Αιτήσεις γίνονται δεκτές έως και την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου για τα ελληνόφωνα και έως την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023 για το αγγλόφωνο Πρόγραμμα. Αναλυτικές πληροφορίες για τα κριτήρια επιλογής, το πρόγραμμα σπουδών, τα τέλη φοίτησης, καθώς και η αίτηση υποψηφιότητας που υποβάλλεται ηλεκτρονικά, είναι διαθέσιμα στις ιστοσελίδες των Προγραμμάτων:

Το ΠΜΣ “Δημοσιογραφία” προκηρύσσει τις ειδικεύσεις Δημοσιογραφία στην Ψηφιακή Εποχή και Δημοσιογραφία των Τεχνών και του Πολιτισμού, το ΠΜΣ “Επικοινωνία” τις ειδικεύσεις Πολιτική Επικοινωνία και Πολιτιστική Διαχείριση και Επικοινωνία, ενώ το αγγλόφωνο MA in Digital Media, Communication and Journalism, τις ειδικεύσεις European Journalism, Digital Media, Culture and Communication, και Risk Communication and Crisis Journalism. Τα Προγράμματα υλοποιούνται δια ζώσης. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για διευκρινίσεις τηλεφωνικά στο 2310992065 (ΠΜΣ «Δημοσιογραφία» και «Επικοινωνία») και 2310992072 (MA in Digital Media, Communication and Journalism), καθημερινά από τις 10:00 έως τις 14:00 ή ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις journalism@jour.auth.gr (ΠΜΣ «Δημοσιογραφία»), communication@jour.auth.gr (ΠΜΣ «Επικοινωνία») και troullou@gapps.auth.gr (MA in Digital Media, Communication and Journalism). 

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο