Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Μεταπτυχιακά προγράμματα στη Δημοσιογραφία και Επικοινωνία του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ

Η υποβολή των αιτήσεων για την εισαγωγή στα σύγχρονα και εξειδικευμένα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών που προσφέρει για το ακαδημαϊκό έτος 2024-25 το Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης έχει ξεκινήσει! Με σκοπό την προαγωγή της επιστημονικής γνώσης και την ανάπτυξη της έρευνας, παρέχεται η δυνατότητα σε αποφοίτους και επαγγελματίες να εμβαθύνουν στους τομείς της δημοσιογραφίας και της επικοινωνίας μέσα από σπουδές υψηλής ποιότητας, που συνδέουν τα γνωστικά αντικείμενα με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας. 

Αιτήσεις γίνονται δεκτές έως και την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024. Αναλυτικές πληροφορίες για τα κριτήρια επιλογής, το πρόγραμμα σπουδών, τα τέλη φοίτησης, καθώς και η αίτηση υποψηφιότητας που υποβάλλεται ηλεκτρονικά, είναι διαθέσιμα στις ιστοσελίδες των Προγραμμάτων:

Το ΠΜΣ “Δημοσιογραφία” προκηρύσσει τις ειδικεύσεις Δημοσιογραφία στην Ψηφιακή Εποχή και Παγκόσμια Δημοσιογραφία, το ΠΜΣ “Επικοινωνία” τις ειδικεύσεις Πολιτική Επικοινωνία και Πολιτιστική Διαχείριση και Επικοινωνία. Τα Προγράμματα υλοποιούνται δια ζώσης. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για διευκρινίσεις τηλεφωνικά στο 2310992065 (ΠΜΣ «Δημοσιογραφία» και «Επικοινωνία»), καθημερινά από τις 10:00 έως τις 14:00 ή ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις journalism@jour.auth.gr (ΠΜΣ «Δημοσιογραφία»), communication@jour.auth.gr (ΠΜΣ «Επικοινωνία»).

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο