Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Συνεχίζονται οι αιτήσεις για τα Δωρεάν εξ αποστάσεως ταχύρρυθμα τμήματα Αγγλικών & Η/Υ

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι αιτήσεις για τον νέο κύκλο του προγράμματος E-gnosis  για τα εξ αποστάσεως ταχύρρυθμα μαθήματα σε Αγγλικά και Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές  με αναγνωρισμένη πιστοποίηση για τις προκηρύξεις ΑΣΕΠ. 

Οι  ενδιαφερόμενοι προκειμένου να συμμετέχουν στο πρόγραμμα καλούνται να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση που θα βρουν στο www.e-gnosis.gr. Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο ηλεκτρονικό περιβάλλον με σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και με ουσιαστική αλληλεπίδραση με τους καθηγητές, μπορείς τώρα  να αποκτήσεις  άμεσα αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις για τις προκηρύξεις ΑΣΕΠ τόσο στα Αγγλικά όσο και στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές.

Το πρόγραμμα E-Gnosis, προσφέρει τη δυνατότητα στους σπουδαστές να εκπαιδευτούν από την ασφάλεια του σπιτιού τους και να λάβουν αναγνωρισμένη  πιστοποίηση  καταβάλλοντας μόνο το κόστος των εξέταστρων.

Για αιτήσεις συμμετοχής επισκεφθείτε τώρα το www.e-gnosis.gr!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 211.70.51.841.

Θα τηρηθεί αυστηρά  σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία της αίτησης.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο