Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Στρατηγική συμμαχία για το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου και το Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Πρωτόκολλο συνεργασίας υπεγράφη την Τρίτη 15.09.2020 μεταξύ του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου και του Πανεπιστημίου Πειραιώς από τους Πρυτάνεις των δύο Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, Καθηγητές κους Σκλιά Παντελή και Κότιο Άγγελο.

Η συμφωνία στοχεύει στην προώθηση των ακαδημαϊκών ανταλλαγών και την εμβάθυνση και ενίσχυση της συνεργασίας των δύο Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων σε τομείς επιστημονικής και τεχνολογικής γνώσης αιχμής για την ανάληψη και υλοποίηση κοινών εκπαιδευτικών, ακαδημαϊκών και ερευνητικών δραστηριοτήτων.

Κατά τη διάρκεια της τελετής υπογραφής του Πρωτοκόλλου:

  • Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Καθηγητής Σκλιάς Παντελής δήλωσε:

«Καλωσορίσαμε σήμερα τον αγαπητό φίλο καθηγητή κο Κότιο Άγγελο, Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιώς, με τον οποίο σήμερα υπογράψαμε πρωτόκολλο κατανόησης και συνεργασίας, το οποίο καθιστά πλέον το Πανεπιστήμιο Πειραιώς στρατηγικό εταίρο στην αναπτυξιακή πορεία του Πανεπιστημίου Νεάπολις. Η πολύχρονη ακαδημαϊκή αριστεία και επάρκεια του Πανεπιστημίου Πειραιώς σε γνωστικά πεδία υψηλής προτεραιότητας (Οικονομικές, Ναυτιλιακές, Χρηματοοικονομικές & Πληροφορικής Επιστήμες) με εγνωσμένου κύρους ακαδημαϊκούς, θα συντελέσουν στη δημιουργία κοινών Προγραμμάτων Σπουδών αιχμής εφαρμοσμένης γνώσης προς όφελος και περαιτέρω διεύρυνση της διεθνούς φοιτητικής κοινότητας του Πανεπιστημίου Νεάπολις και συνέχιση της δυναμικής αναπτυξιακής του πορείας».

  • Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς Καθηγητής Κότιος Άγγελος δήλωσε:

Με ιδιαίτερη χαρά ευρισκόμενοι σήμερα στην όμορφη Πάφο ανάμεσα σε καλούς φίλους, στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Νεάπολις, ενός ποιοτικού Πανεπιστημιακού Ιδρύματος υψηλών ακαδημαϊκών προδιαγραφών με ζηλευτή αναπτυξιακή πορεία, υπογράψαμε πρωτόκολλο συνεργασίας καθιστώντας το Πανεπιστήμιο Νεάπολις προνομιακό στρατηγικό εταίρο στη προσπάθεια του Πανεπιστημίου μας για την εξωστρέφεια και διεθνοποίηση των Προγραμμάτων Σπουδών του και συμβάλλοντας στην ενίσχυση και περαιτέρω αναβάθμιση της ήδη άριστης συνεργασίας των Πανεπιστημιακών μας Ιδρυμάτων»

--------------

Δείτε εδώ τα εξ αποστάσεως μεταπτυχιακα του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου

Για τα μεταπτυχιακά τους Πανεπιστημίου Πειραιώς, πατήστε εδώ

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο