Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Σπουδές στη Ψυχολογία με εφαρμοσμένη γνώση αιχμής και ακαδημαϊκή αριστεία από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου

Το Πτυχίο στην Ψυχολογία όπως και όλα τα Προγράμματα Σπουδών του Πανεπιστημίου Νεάπολις, υιοθετεί και ενσωματώνει το σύνολο των ποιοτικών κριτηρίων, όπως ορίζονται από το Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Προσόντων (EQF), καθώς επίσης και μια σειρά από σύγχρονες καινοτόμες παιδαγωγικές μεθόδους, συμπεριλαμβανομένων των διαμορφωτικών δραστηριοτήτων, της συνεχούς διάδρασης φοιτητών – διδασκόντων, των ασκήσεων ρόλων και προσομοίωσης σε πραγματικά περιστατικά, τα οποία αντιμετωπίζονται τόσο στο Συμβουλευτικό Κέντρο Έρευνας και Ψυχολογικών υπηρεσιών (Σ.Κ.Ε.Ψ.Υ) του Πανεπιστημίου,  όσο και από τους διδάσκοντες.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διδασκαλίας του συγκεκριμένου Προγράμματος Σπουδών  έχουν ενσωματωθεί στη διδασκαλία των μαθημάτων όλες οι πολύπλευρες πτυχές, οι οποίες  συνθέτουν το επάγγελμα του ψυχολόγου σήμερα. Το περιεχόμενο των μαθημάτων καλύπτει τόσο τους εφαρμοσμένους κλάδους της κλινικής, συμβουλευτικής, σχολικής, οργανωσιακής και δικανικής Ψυχολογίας, καταλήγοντας  στην εφαρμογή της γνώσης αιχμής στην πρακτική άσκηση στο τελευταίο έτος, όσο και τα ερευνητικά και άκρως σημαντικά θεωρητικά υπόλοιπα πεδία του κλάδου, όπως η εξελικτική, κοινωνική, γνωστική, πειραματική Ψυχολογία και Νευροψυχολογία.

Η επιτυχής πολύχρονη λειτουργία του Προπτυχιακού Προγράμματος Ψυχολογίας προσδίδει  στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου και στους αποφοίτους του ένα σημαντικό πλεονέκτημα πρωτοπορίας έρευνας, εξειδίκευσης και εφαρμοσμένης γνώσης αιχμής στο ευρύ πεδίο της επιστήμης της Ψυχολογίας.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; 

Δηλώστε τώρα το ενδιαφέρον σας, συμπληρώνοντας την παρακάτω -μη δεσμευτική- αίτηση, και άμεσα, ένας ακαδημαϊκός σύμβουλος του Πανεπιστημίου Νεάπολις, θα σας ενημερώσει για όλα όσα θέλετε να μάθετε για τις σπουδές σας (δικαιολογητικά, εγγραφή, δίδακτρα, πρόγραμμα σπουδών, κτλ).

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο