Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρόσκληση προς τους φοιτητές για την συμμετοχή σε Τεχνολογική ημερίδα και στο Πρόγραμμα Cisco Incubator 8.0

To Cisco Engineer Ιncubator είναι ένα ειδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που σχεδιάστηκε από την Cisco για την υποστήριξη της απασχόλησης ταλαντούχων φοιτητών και αποφοίτων που ενδιαφέρονται για τις τεχνολογίες δικτύωσης και την έναρξη μιας επιτυχημένης σταδιοδρομίας στον τομέα της πληροφορικής.

Απευθύνεται στους φοιτητές που σπουδάζουν σε σχολές τεχνολογίας, μηχανικής και μαθηματικών (κατά προτίμηση στο τελευταίο έτος των σπουδών τους) ή προσφάτως αποφοιτήσαντες με βασική γνώση τεχνολογιών δικτύωσης, οι οποίοι είναι έτοιμοι να μάθουν και να αναπτυχθούν ώστε να δουν τους εαυτούς τους ως μελλοντικούς επαγγελματίες στον κλάδο της πληροφορικής.

Κάθε χρόνο η Cisco επιλέγει και εκπαιδεύει πανευρωπαϊκά 120 φοιτητές.

Οι φοιτητές που θα επιλεχθούν από την Ελλάδα να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα θα λάβουν δωρεάν εκπαίδευση επιπέδου CCNA/CCNP, σεμινάρια soft και business skills, καθώς και διαδικτυακά σεμινάρια που παραδίδονται από ειδικούς της Cisco κατά τη διάρκεια των τακτικών εικονικών συναντήσεων και φυσικών επισκέψεων σε γραφεία της Cisco στην Αθήνα.

Δίνεται επίσης η ευκαιρία σε όσους ενδιαφέρονται για τον αυτοματισμό, να παρακολουθήσουν ένα μάθημα σχετικά με Python & Network Automation, το οποίο μπορεί να οδηγήσει στη πιστοποίηση: PCAP - Certified Associate in Python programming.

Μετά το τέλος των μαθημάτων, οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να επιλεγούν ως μηχανικοί στον οργανισμό της Cisco και να εργαστούν σε αυτήν. Ο νέος κύκλος θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο 2020 μέχρι τον Απρίλιο του 2021.

Τις προηγούμενες χρονιές συμμετείχαν από την Ελλάδα 9 άτομα το 2017-2018, 21 άτομα το 2018-2019 και 16 άτομα το 2019-2020.

Από αυτά ήδη 12 εργάζονται σε διάφορες θέσεις στην Cisco (Βρυξέλλες, Κρακοβία κτλ).

Αυτή την περίοδο υπάρχουν virtual events που παρουσιάζεται το πρόγραμμα καθώς και νέες τάσεις στην βιομηχανία της τεχνολογίας (Machine Learning, Cybersecurity) από τους ειδικούς μας. Οι προσκλήσεις είναι ανοιχτές για τους φοιτητές που πληρούν τα κριτήρια κατόπιν registration.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα:

  • 11 Μαΐου 2020: Incubator 8.0 Lecture - Cyber Security (εδώ)
  • 20 Μαΐου 2020:  Incubator 8.0 - Machine Learning, second session (εδώ)

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο