Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Προκήρυξη θέσεων στο Ευρωπαϊκό Κέντρο για την Ανάπτυξη της Επαγγελματικής Κατάρτισης (Cedefop) στη Θεσσαλονίκη

Το Ευρωπαϊκό Κέντρο για την Ανάπτυξη της Επαγγελματικής Κατάρτισης (Cedefop), ένας από τους αποκεντρωμένους οργανισμούς της Ευρωπαϊκής ‘Ενωσης,  ιδρύθηκε το 1975 και έχει την έδρα του στη Θεσσαλονίκη από το 1995. Αποστολή του είναι να συμβάλλει στην ανάπτυξη και υλοποίηση ευρωπαϊκών πολιτικών για την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση (ΕΕΚ). Για την εξυπηρέτηση του σκοπού αυτού επικουρεί την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τα κράτη μέλη της ΕΕ και τους κοινωνικούς εταίρους.

Το Cedefop προσλαμβάνει προσωπικό με γνώμονα τα κατάλληλα προσόντα και το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού. Οι διαδικασίες επιλογής είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να εξασφαλίζεται πλήρης διαφάνεια και ίση μεταχείριση όλων των υποψηφίων.

Ως οργανισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το καθεστώς που εφαρμόζεται στο προσωπικό του Cedefop υπόκειται στον κανονισμό υπηρεσιακής κατάστασης των υπαλλήλων των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων και το καθεστώς που εφαρμόζεται στο λοιπό προσωπικό.

Το CEDEFOP δημοσίευσε τις ακόλουθες θέσεις:

  1. Document management specialist
    Ημερομηνία λήξης προθεσμίας: 03/11/2020
     
  2. Information systems expert & project manager
    Ημερομηνία λήξης προθεσμίας: 03/11/2020

Για πληροφορίες για τις παραπάνω προκηρύξεις θα βρείτε εδώ.

Σημειώνεται ότι οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικώς απευθείας στο ανωτέρω Ευρωπαϊκό Κέντρο.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο