Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Προκήρυξη θέσεων για διδακτορικές σπουδές και υποτροφίες στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστήμιου Κύπρου

To Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Κύπρου προσκαλεί απόφοιτους  από όλο τον κόσμο για να γίνουν μέλη του διδακτορικού προγράμματος πλήρους φοίτησης στα Χρηματοοικονομικά.

Προσφέρονται μέχρι τρεις (3) υποτροφίες και μέχρι δύο (2) θέσεις έρευνας.

Επιδίωξη του Τμήματος είναι να επιτύχει το υψηλότερο επίπεδο ακαδημαϊκή αριστείας στη διδασκαλία και στην έρευνα. Διεθνείς κατατάξεις κατατάσσουν το τμήμα μεταξύ των καλύτερων του κόσμου για την ποιότητα της έρευνας στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική.

Το ακαδημαϊκό προσωπικό του Τμήματος κατέχει διδακτορικούς τίτλου από κορυφαία Πανεπιστήμια παγκοσμίως (π.χ. Harvard, Yale, Princeton, Wharton, Northwestern, Pennsylvania State, Κάνσας,George Washington, University of Florida, κ.λπ.) και δημοσιεύσεις στα καλύτερα περιοδικά στο πεδίο. 

Απόφοιτοι του διδακτορικού προγράμματος εργάζονται σήμερα σε διακεκριμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού όπως το Warwick, Essex, Southampton, Durham, Aston κ.α.).

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε την ανακοίνωση των θέσεων

PhD Program in Finance: Admission & Scholarships

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο