Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρόγραμμα εκμάθησης της γαλλικής γλώσσας για παιδιά και για ενήλικες από την Ερευνητική Ομάδα Pluralités του Α.Π.Θ.

Στο πλαίσιο των ερευνητικών και διδακτικών δραστηριοτήτων της ερευνητικής ομάδας Pluralités, του Τομέα Γλωσσολογίας και Διδακτικής του Τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΑΠΘ, θα υλοποιηθεί πρόγραμμα εκμάθησης της γαλλικής γλώσσας για παιδιά, ηλικίας 9-15, και για ενήλικες, διάρκειας 9 μηνών, από τον Οκτώβριο του 2021 έως και τον Ιούνιο του 2022.

Στόχος του προγράμματος είναι η εξοικείωση με τη γαλλική γλώσσα τόσο στον γραπτό όσο και στον προφορικό λόγο. Παράλληλα, με τη γλωσσική διδασκαλία θα πραγματοποιείται και μία πολιτισμική προσέγγιση έτσι ώστε οι μαθητές να αποκτήσουν γνώσεις πάνω σε θέματα της σύγχρονης γαλλικής πραγματικότητας και κουλτούρας.

Τα μαθήματα θα γίνονται σύμφωνα με καινοτόμες διδακτικές προσεγγίσεις, κατάλληλες για παιδιά και ενήλικες και με τη χρήση των νέων τεχνολογιών.

Με στόχο την προστασία τόσο των παιδιών όσο και των υπόλοιπων ατόμων που συμμετέχουν στην εκπαιδευτική διαδικασία από την πανδημία, τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά διαδικτυακά για όλο το ακαδημαϊκό έτος.

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα, μέχρι την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021, στον σύνδεσμο: εδώ Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Τα μαθήματα θα αρχίσουν τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021.

Περισσότερες πληροφορίες για τα μαθήματα: 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο