Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δωρεάν online πρόγραμμα για νέους επιχειρηματίες από την Ολλανδική Πρεσβεία στην Ελλάδα

Έχετε μια καινοτόμο επιχειρηματική ιδέα; Το Orange Grove συμβάλλει στη μετατροπή νέων επιχειρηματικών ιδεών σε πραγματικότητα και υποστηρίζει νεοφυείς επιχειρήσεις και καινοτόμες SΜΕs ώστε αναπτυχθούν ταχύτερα.
Οι αιτήσεις είναι πλέον ανοιχτές για επίδοξους και αρχάριους επιχειρηματίες να συμμετάσχουν στο διαδικτυακό Incubation Programme.
Οι συμμετέχοντες θα επωφεληθούν από ένα δωρεάν εντατικό πρόγραμμα επιχειρηματικής κατάρτισης διάρκειας 24 εβδομάδων με πρόσβαση σε ένα διεθνές δίκτυο ειδικών.

Προσφέρονται:

  • 12 εβδομάδες διαδραστικών εργαστηρίων για την ανάπτυξη καινοτόμου επιχειρηματικής νοοτροπίας και δεξιοτήτων που παραδίδονται από αναγνωρισμένους διεθνείς και τοπικούς εκπαιδευτές.
  • Ακολουθούν 12 εβδομάδες εξατομικευμένων και εξειδικευμένων εργαστηρίων.
  • Καθοδήγηση και ad-hoc ατομικές συνεδρίες με την κοινότητα των επαγγελματιών εμπειρογνωμόνων της Orange Grove, που αποτελείται από εξαιρετικούς επιχειρηματίες και κορυφαίες διεθνείς εταιρείες.
  • Συνδέσεις με το παγκόσμιο δίκτυο του Orange Grove και την Πρεσβεία της Ολλανδίας.
  • Ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό μέσω της πλατφόρμας του Orange Grove.
  • Πρόσβαση σε ένα ζωντανό οικοσύστημα αποφοίτων επιχειρηματιών.
  • Υπηρεσίες με έκπτωση από επιλεγμένους συνεργάτες.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ.

Προθεσμία:
Οι αιτήσεις θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι την Κυριακή 21 Μαΐου 2023, στις 23:59 (GMT+3). Μπορείτε να υποβάλετε την αίτησή σας σε πρόχειρη μορφή και να την επεξεργαστείτε μέχρι τη λήξη της προθεσμίας.

Έναρξη:
Το  2023AUT Incubation Programme θα ξεκινήσει στα μέσα Σεπτεμβρίου. Πραγματοποιούνται εβδομαδιαία εργαστήρια συνήθως κάθε Δευτέρα στις 18:00 (τοπική ώρα) μέσω της πλατφόρμας του Orange Grove και η παρουσία είναι υποχρεωτική. Πρόσθετα εργαστήρια, συναντήσεις, 1-1 ή άλλες δραστηριότητες ενδέχεται να προγραμματιστούν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Όλες οι ημερομηνίες και ώρες υπόκεινται σε αλλαγές.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο