Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Οι υποτροφίες που προσφέρει το Κέντρο Σπουδών Κουτσοδόντης

Το κέντρο σπουδών Κουτσοδόντης μέχρι τώρα έχει προσφέρει σε υποτροφίες πάνω από €75.000 σε μαθητές που έγιναν δεκτοί σε προγράμματα πανεπιστημιακών ιδρυμάτων με τα οποία έχουν συνεργαστεί (ALBA, RSM, King’s College, κ.α.). Την φετινή ακαδημαϊκή χρονιά προσφέρουν 16 υποτροφίες αριστείας συνολικού ύψους €5.500, θέλοντας να αποτελέσουν αρωγό στην προσπάθεια των υποψήφιων φοιτητών προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων για την πραγματοποίηση των στόχων τους.

1. Υποτροφίες Κουτσοδόντης GMAT 

Προσφέρουν 5 μερικές υποτροφίες αξίας €300 η κάθε μία για την προετοιμασία GMAT στο κέντρο Κουτσοδόντης. Οι προυποθέσεις για τη χορήγησή τους είναι ο υποψήφιος να να έχει βαθμό πτυχίου ίσο ή μεγαλύτερο του 8,5 και να έχει στην κατοχή του αποδεικτικό γλωσσομάθειας Proficiency Cambridge ή Michigan. 

2. Υποτροφίες Κουτσοδόντης GRE

Προσφέρουν 5 μερικές υποτροφίες αξίας €300 η κάθε μία για την προετοιμασία GRE στο κέντρο Κουτσοδόντης. Οι προυποθέσεις για τη χορήγησή τους είναι ο υποψήφιος να να έχει βαθμό πτυχίου ίσο ή μεγαλύτερο του 8,5 και να έχει στην κατοχή του αποδεικτικό γλωσσομάθειας Proficiency Cambridge ή Michigan. 

3. 2. Υποτροφίες Κουτσοδόντης SAT

Προσφέρουν 5 μερικές υποτροφίες για την προετοιμασία SAT. Οι προυποθέσεις για τη χορήγησή τους είναι ο υποψήφιος να έχει ολοκληρώσει τη 1η Λυκείου και να έχει Μ.Ο ίσο ή μεγαλύτερο του 18,5 και να έχει στην κατοχή του αποδεικτικό γλωσσομάθειας Proficiency Cambridge ή Michigan.

4. Υποτροφία imba AUEB – ΚΟΥΤΣΟΔΟΝΤΗΣ

Σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών προσφέρουν την υποτροφία “imba AUEB – ΚΟΥΤΣΟΔΟΝΤΗΣ”  αξίας €1000 σε έναν μαθητή τους που θα γίνει δεκτός στο συγκεκριμένο πρόγραμμα την εκάστοτε ακαδημαϊκή περίοδο και έχει πετύχει βαθμολογία GMAT ίση ή μεγαλύτερη από 650.

Η ανακοίνωση των υποτρόφων γίνεται στο τέλος κάθε Σεπτεμβρίου της ακαδημαϊκής χρονιάς.

Πληροφορίες

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο