Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Οι εγγραφές των εκπαιδευτικών για το νέο MOOC “School Tune Into Mars” του European Schoolnet Academy ξεκίνησαν

Η διδασκαλία σχετικά με το διάστημα απαιτεί γνώσεις και δεξιότητες που επιτρέπουν στους καθηγητές να ακολουθήσουν μια διεπιστημονική προσέγγιση και να κάνουν δύσκολες επιστημονικές έννοιες κατανοητές στους μαθητές.

Αυτό το μάθημα βοηθά τους εκπαιδευτικούς να αποκτήσουν αυτές τις δεξιότητες. Εξετάζει τα δεδομένα από την αποστολή InSight της NASA, όπου μια ρομποτική συσκευή μελετά το βαθύ εσωτερικό του πλανήτη Άρη και προσφέρει τα εργαλεία για να εξερευνήσουν εκπαιδευτικοί και μαθητές τις αποστολές στον Άρη στην τάξη.

Σε τέσσερις ενότητες, οι συμμετέχοντες θα μάθουν περισσότερα για τη σημασία των αποστολών στον Άρη. Μέσω αυτών θα κατανοήσουν καλύτερα τον πλανήτη μας τη Γη, θα ανακαλύψουν τα πειράματα που γίνονται σε σχέση με τον πλανήτη Άρη για εφαρμογή στη τάξη, θα μάθουν να χρησιμοποιούν τα δεδομένα της αποστολής στη διδασκαλία τους και θα εκπαιδευτούν για να αναπτύξουν τις δεξιότητες κριτικής σκέψης των μαθητών τους.

Διαβάστε περισσότερα για το MOOC: “School Tune Into Mars” εδώ

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο