Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Ennovation: 16ος Διαπανεπιστημιακός Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας

Ο Διαγωνισμός Ennovation επιστρέφει για 16η συνεχή χρονιά με στόχο να ενθαρρύνει την επιχειρηματική σκέψη και τη δημιουργικότητα μεταξύ των φοιτητών από διάφορα πανεπιστήμια. Ο διαγωνισμός αποτελεί μια πηγή ενδυνάμωσης νέων ιδεών και καινοτόμων λύσεων. 

Η διάρκεια του είναι 4 μήνες και διεξάγεται από ένα δίκτυο 20+ πανεπιστημίων σε Ελλάδα και Κύπρο υπό το συντονισμό του Κέντρου Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας – ACEin, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
 
Η πρωτοβουλία αυτή στοχεύει στην επιτάχυνση καινοτόμων ιδεών παρέχοντας στους συμμετέχουσες/συμμετέχοντες τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τα εργαλεία που απαιτούνται προκειμένου να μετατρέψουν τις καινοτόμες επιχειρηματικές τους ιδέες ή τα αποτελέσματα της επιστημονικής τους έρευνας σε βιώσιμες επιχειρήσεις.
 
Η συμμετοχή είναι ανοικτή και δωρεάν.

Σε ποιους απευθύνεται:

Επιχειρηματικές ομάδες που αποτελούνται ή έχουν τουλάχιστον ένα ενεργό μέλος με φοιτητική/ερευνητική/διδακτική ιδιότητα. Πιο συγκεκριμένα:

  • Προπτυχιακοί φοιτητές/φοιτήτριες
  • Μεταπτυχιακοί φοιτητές/φοιτήτριες
  • Υποψήφιοι/Υποψήφιες Διδάκτορες
  • Διδάκτορες
  • Ερευνητές/Ερευνήτριες
  • Καθηγητές/Καθηγήτριες
  • Μπορούν να συμμετάσχουν ομάδες με τη δική τους επιχειρηματική ιδέα.

Δήλωση συμμετοχής μέχρι τις 17 Μαρτίου 2024 εδώ!

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση αναφορικά με τον Δια-Πανεπιστημιακό διαγωνισμό ennovation μπορείτε να καλέσετε στο 210 8203 827 - 829 ή να στείλετε e-mail στο ennovation@aueb.gr & acein@aueb.gr.

Περισσότερες πληροφορίες: acein.aueb.gr/en/ennovation-competition

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο