Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Ο εκδοτικός οίκος University of California Press προσφέρει δωρεάν πρόσβαση σε όλα τα ηλεκτρονικά περιοδικά του

Ο εκδοτικός οίκος University of California Press, ένας από τους μεγαλύτερους πανεπιστημιακούς εκδότες των ΗΠΑ,  εκδίδει βιβλία και περιοδικά που καλύπτουν, εκτός των άλλων,  όλο το φάσμα των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, όπως  Κλασικές σπουδές, Ιστορία, Ανθρωπολογία, Αρχαιολογία,  Λογοτεχνικές και Γλωσσικές σπουδές, Τέχνες,  Φιλοσοφία, Ψυχολογία, κτλ.

Με αφορμή τον αρνητικό αντίκυπο της πανδημίας στην πανεπιστημιακή διδασκαλία και την επικράτηση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στα εκπαιδευτικά ιδρύματα ανά τον κόσμο, ο εκδοτικός οίκος διέθεσε ελεύθερα όλα τα ηλεκτρονικά περιοδικά του μέχρι και τον Ιούνιο του 2020.

Από την αντίστοιχη ενότητα Περιοδικών του  ιστότοπου δίνονται οι παρακάτω επιλογές:

Journals A to Z, όπου εμφανίζονται όλοι οι τίτλοι των περιοδικών αλφαβητικά
Journals by subject, όπου  εμφανίζονται οι τίτλοι των περιοδικών ανά θέμα

Από την αλφαβητική αναζήτηση, μπορείτε να επιλέξετε ένα περιοδικό, μεταφέρεστε στη σελίδα του περιοδικού και πατώντας στο view this issue, εμφανίζονται όλα τα άρθρα και μπορείτε να τα διαβάσετε ή να τα αποθηκεύσετε. Από την αναζήτηση με βάση το θέμα, επιλέγοντας ένα θέμα, όπως για παράδειγμα Κλασική Αρχαιότητα, μεταφέρεστε στο αντίστοιχο περιοδικό.

Στον ιστότοπο του εκδότη υπάρχει επίσης ενότητα για διδάσκοντες, όπου μπορεί κανείς, ακόμα και εκτός ΗΠΑ, να ζητήσει άδεια για υλικό με σκοπό τη διδασκαλία ή τις εξετάσεις. Πρόσφατα ενσωματώθηκε και η δυνατότητα πλοήγησης σε υλικό του εκδότη με βάση πιθανά μαθήματα στην ενότητα Courses.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο