Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Νέος διαδικτυακός κύκλος επιχειρηματικών σεμιναρίων από τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος και το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ

O Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος (ΣΕΒΠΕ&ΔΕ) και το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ/μονάδα του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας, συντονιστής του Enterprise Europe Network – Hellas, ανακοινώνουν την έναρξη του τρίτου κύκλου Επιχειρηματικών Σεμιναρίων, που διοργανώνουν στο πλαίσιο της συνεργασίας τους.

Τα σεμινάρια στοχεύουν στην ενίσχυση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας μέσα από την ανάδειξη ευκαιριών χρηματοδότησης, εξωστρέφειας και διεθνοποίησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και απευθύνονται σε στελέχη επιχειρήσεων, επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρηματικών και εργοδοτικών φορέων.

Ομιλητές των σεμιναρίων θα είναι εξειδικευμένα στελέχη του Δικτύου ΠΡΑΞΗ/ΙΤΕ. Τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται διαδικτυακά και ώρα 17:00 – 19:00, χωρίς οικονομική επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες, ενώ παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης κατόπιν αίτησης.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο 1ο σεμινάριο εδώ.

Πρόγραμμα διεξαγωγής σεμιναρίων:

1. Παρουσίαση της προκήρυξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής “Building a low-carbon, climate resilient future: Research and Innovation in support of the European Green Deal” (Βάγια Πιτέλη)

  • 21 Οκτωβρίου 2020

2. Ορίζοντας Ευρώπη: Χρηματοδοτικές ευκαιρίες, νεωτερισμοί και σύνδεση με το περιφερειακό οικοσύστημα καινοτομίας Κατερίνα Παπαδούλη, Κατερίνα Μπλαβάκη)

  • 4 Νοεμβρίου 2020

3. Τα χρηματοδοτικά εργαλεία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Καινοτομίας (Γιώργος Τζαμτζής)

  • 18 Νοεμβρίου 2020

4. Αναπτυξιακός Νόμος: Χρηματοδοτικές ευκαιρίες για βιομηχανίες και ΜμΕ (Μάρκος Κοντιζάς)

  • 2 Δεκεμβρίου 2020

5. Ευρωπαϊκά Διαγνωστικά Εργαλεία για καινοτομία και αειφορία στις ΜμΕ (Γιώργος Τζαμτζής)

  • 16 Δεκεμβρίου 2020

6. Χρηματοδοτικές ευκαιρίες για ΜμΕ μέσω δράσεων ΕΣΠΑ (Μάρκος Κοντιζάς)

  • 13 Ιανουαρίου 2021

7. Κλιμακωτές επιχορηγήσεις για καινοτομία και ανάπτυξη προϊόντων: KET4CP & SMART4ALL (Βάγια Πιτέλη, Κώστας Τρούλος)

  • 27 Ιανουαρίου 2021

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο 2610620815 (κ. Σιώζου, κ. Μπλαβάκη)

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση εδώ

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο