Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακό στο Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο των Επιχειρήσεων (LLM) στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου προσφέρει από το ακαδημαϊκό έτους 2020 – 2021 το Μεταπτυχιακού στο Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο των Επιχειρήσεων (LLM) σε συμβατική και εξ αποστάσεως μορφή διδασκαλίας στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα.

Το Μεταπτυχιακό στο Διεθνές και Ευρωπαικό Δίκαιο των Επιχειρήσεων (LLM) πιστοποιήθηκε πρόσφατα από τον Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙΠΑΕ) της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Το Μεταπτυχιακό στο Διεθνές και Ευρωπαικό Δίκαιο των Επιχειρήσεων (LLM) υιοθετεί και ενσωματώνει το σύνολο των ποιοτικών κριτηρίων καθώς και μια σειρά από καινοτόμες παιδαγωγικές μεθόδους, συμπεριλαμβανομένων των διαμορφωτικών δραστηριοτήτων,  της συνεχούς διάδρασης φοιτητών – διδασκόντων, των ασκήσεων ρόλων και προσομοίωσης αληθινών case study, οι οποίες αναβαθμίζουν περαιτέρω την ποιότητα εκπαίδευσης και τα προσόντα των αποφοίτων τους.

Είναι σχεδιασμένο, ώστε να διερευνά, αναλύει  και εμβαθύνει στα βασικά στοιχεία του Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Δικαίου των επιχειρήσεων προετοιμάζοντας τους αποφοίτους του για σύνθετες νομικές πράξεις σε τομείς νομικών διαπραγματεύσεων, όπως είναι οι Τράπεζες, οι Μεταφορές και η Ενέργεια και η παροχή νομικών συμβουλών σε επιχειρήσεις και οργανισμούς διεθνών  οικονομικών δραστηριοτήτων.

Η λειτουργία του νέου Μεταπτυχιακού στο Διεθνές και Ευρωπαικό Δίκαιο των Επιχειρήσεων (LLM) σε συνδυασμό με το ήδη παρεχόμενο επιτυχημένο Πτυχίο στη Νομική (LLB) και το Μεταπτυχιακό δια ζώσης στο Οικονομικό Έγκλημα και την Ποινική Δικαιοσύνη συνθέτουν για το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου και τη φοιτητική του κοινότητα ένα σημαντικό πλεονέκτημα πρωτοπορίας έρευνας, εξειδίκευσης και αιχμής εφαρμοσμένης γνώσης στο ευρύ πεδίο των νομικών Επιστημών.

Εάν ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε το εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα "Διεθνές και Ευρωπαικό Δίκαιο των Επιχειρήσεων (LLM)" του Πανεπιστημίου Νεάπολις, για το χειμερινό εξάμηνο 2023-2024, τότε δικαιούστε έκπτωση στην τελική τιμή των διδάκτρων.

Προσοχή: Η έκπτωση 500€ ισχύει μόνο για εγγραφές που θα πραγματοποιηθούν έγκαιρα! Συμπληρώστε την παρακάτω αίτησή και ένας σύμβουλος του Πανεπιστημίου θα σας ενημερώσει πλήρως για το πρόγραμμα σπουδών και τις διαδικασίες εγγραφής.

Προσοχή!! Aν δεν σας έχει έρθει email στο Inbox, δείτε και στο φάκελο των ανεπιθύμητων (spam folder).

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο