Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Νέα e-συνάντηση: "Τεχνολογία και Logistics στην πρώτη γραμμή της ναυτιλίας" από το Yes Forum

Το Yes Forum σας προσκαλεί τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020 στις 19:00 σε μια ακόμα διαδικτυακή συνάντηση ανοιχτού διαλόγου με στελέχη της ναυτιλίας.

Aυτή τη φορά το θέμα θα είναι η «σημασία της  τεχνολογίας στον κλάδο της ναυτιλίας και ο τομέας των  logistics». H τεχνολογία δεν αφορά πια μόνο τους προγραμματιστές και τους αναλυτές. Είναι παντού μέσα στη ζωή μας και κατά την  COVID-19 εποχή έγινε σαφές ότι είναι αναπόσπαστο κομμάτι στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή, όπως και τα  logistics όπου ήταν από τους λίγους κλάδους που δεν σταμάτησαν καθόλου τη λειτουργία τους.

Οι ομιλητές που θα συμμετέχουν είναι:

  • Κωστής Αχλαδίτης, Managing Director -  GOLDEN CARGO
  • Πάνος Θεοδοσόπουλος, Chief Digital Officer - OCEANKING
  • Δήμητρα Γιορδαμλή, Corporate Affairs – PRISMA ELECTRONICS
  • Θεοφανώ Σομαρίπα, Systems Analyst – TMS TANKERS
  • Κατερίνα Ραπτάκη, IT & Cyber Security Expert - Navios Group of Companies
  • Βλάσσης Παπαπαναγής, Sales Director / Team Leader MarineTraffic

Συντονίζει η Δανάη Μπεζαντάκου, Concept Founder -YES FORUM & CEO - NAVIGATOR SHIPPING CONSULTANTS LTD

Εξασφαλίστε τη συμμετοχή σας ΔΩΡΕΑΝ μέχρι το Σάββατο 27 Ιουνίου 2020 στον ακόλουθο σύνδεσμο: εδώ.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες! Κάντε άμεσα την εγγραφή σας και θα ακολουθήσει email επιβεβαίωσης με τις οδηγίες για τη συμμετοχή σας.

Λίγα λόγια για το YES FORUM TEAM

Tο Young Executives Shipping (YES) Forum είναι η πλατφόρμα ανοιχτού διαλόγου μεταξύ Decision Makers της Ναυτιλιακής Βιομηχανίας και του θαλάσσιου Τουρισμού, Δημόσιων Οργανισμών και Πανεπιστημίων, των νέων υποψηφίων στελεχών της, καθώς και νέων ανθρώπων που θέλουν να γνωρίσουν τους κλάδους αυτούς.
Επιδίωξη της διοργάνωσης είναι η νέα γενιά, ήδη από το σχολείο, να έρθει πιο κοντά στην ιστορία της ναυτιλίας και του τουρισμού μας, να γνωρίσει τις καταξιωμένες εκθέσεις των ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΩΝ και τον τρόπο δικτύωσης σε αυτές.
Απώτερος σκοπός είναι η δημιουργία της επόμενης γενιάς που θα στελεχώσει τις θέσεις εργασίας, θα συνεχίσει την ιστορία μας αλλά και θα κληθεί να διατηρήσει την πρωτιά παγκοσμίως.

 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο