Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Μένουμε Σπίτι με 2 Δωρεάν σεμινάρια για εκπαιδευτικούς από το Tech Talent School

To «Tech Talent School» είναι μέρος του ευρύτερου «Tech Talent» προγράμματος της Socialinnov και από το 2017 υποστηρίζεται επισήμως από την Microsoft και την Πρεσβεία των Η.Π.Α. στην Αθήνα. Στοχεύει στην ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων στην Ελλάδα και στην διασύνδεση επαγγελματιών με τον ιδιωτικό τομέα. Κεντρικός άξονας του «Tech Talent School» είναι η εκπαίδευση με σκοπό την ανάπτυξη δεξιοτήτων στους τομείς των «digital soft skills» και νέων τεχνολογιών που είναι σημαντικές για την αγορά εργασίας.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Tech Talent School διατίθεται δωρεάν και απευθύνεται σε νέους, νέες και ανέργους, ενώ είναι διαμορφωμένο εξολοκλήρου στα Ελληνικά.

Για τον μήνα Μάρτιο προσφέρει δύο δωρεάν σεμινάρια.

1. Δημιουργία κουίζ και ερωτηματολογίων για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Εισαγωγή στο Office Forms (για εκπαιδευτικούς) 

Θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαρτίου 2020 και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης (Δημόσιας και Ιδιωτικής), οι οποίοι επιθυμούν να μάθουν πως μπορούν να δημιουργήσουν κουίζ και ερωτηματολογία για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Κατα την διάρκεια του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν το Office Forms και τα βασικά χαρακτηριστικά του, ενώ θα φτιάξουν ερωτηματολόγιο και κουίζ και στη συνέχεια θα συλλέξουν δεδομένα και απαντήσεις αντίστοιχα. 

2. Οι παρουσιάσεις ως εκπαιδευτικό εργαλείο - εισαγωγή στο PowerPoint (για εκπαιδευτικούς) 

Θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαρτίου 2020 και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης (Δημόσιας και Ιδιωτικής), οι οποίοι έχουν ελάχιστη εμπειρία στη δημιουργία παρουσιάσεων και επιθυμούν να μάθουν με ποιο τρόπο η χρήση τους μπορεί να συμβάλει  επιτυχώς στην εκπαιδευτική διαδικασία. Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί εισαγωγή στο PowerPoint, καθώς και περιγραφή των βασικών χαρακτηριστικών του. Στη συνέχεια οι εκπαιδευτικοί θα προχωρήσουν στη δημιουργία διαφανειών, προκειμένου να εξασκηθούν σε όσα έμαθαν.

Περισσότερες πληροφορίες: 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο