Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

INNOVATHENS: Δωρεάν online σεμινάρια

Το INNOVATHENS είναι ένας σύγχρονος, ανοιχτός συνεργατικός χώρος στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Μέσα από σεμινάρια, workshops, παρουσιάσεις, εκδηλώσεις ενημέρωσης και networking events, εκθέσεις και φεστιβάλ, διαγωνισμούς και hackathons, το INNOVATHENS προωθεί την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει προσανατολιστεί στην ενίσχυση και ανάπτυξη των CCIs (Creative & Cultural Industries) στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς.

Για το μήνα Νοέμβριο μπορείτε να παρακολουθήσετε τα ακόλουθα δωρεάν σεμινάρια:

Α) SMART 4 FOOD

Το Innovathens, ο κόμβος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, διοργανώνει ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα σεμιναρίων διαρκείας 44 ωρών για την ενίσχυση του τομέα της αγροδιατροφής και γαστρονομίας, στο οποίο θα συμβάλλουν με τις παρουσιάσεις και τις παρεμβάσεις τους εξειδικευμένοι επιστήμονες του χώρου.

Επικεντρώνοντας στα μοναδικά εδαφο-κλιματικά προτερήματα της Ελλάδας, που έχουν τη δυνατότητα να δώσουν προϊόντα υψηλής ποιότητας, το σεμινάριό μας θα δώσει έμφαση στην παραγωγή μικρότερης κλίμακας προϊόντων boutique και τις δυνατότητες ένταξής τους στις διατροφικές συνήθειες των Ελλήνων αλλά και των επισκεπτών της χώρας μας συνδέοντάς τα με νέες τεχνολογίες στον τομέα των τροφίμων και της συσκευασίας, με μύθους, πολιτιστικά δρώμενα και βεβαίως με σειρά επιχειρηματικών ευκαιριών.

Το πρόγραμμα των μαθημάτων είναι αρθρωμένο σε 4 πυλώνες:

  • Έρευνα & Τεχνολογία, Νέες τεχνολογίες και Ανθρώπινο δυναμικό
  • Προδιαγραφές Ποιότητας, Υγιεινή και Διασφάλιση Ποιότητας (Premium Quality)
  • Πιστοποίηση
  • Σύνδεση με τοπικά χαρακτηριστικά: Ταυτότητα – Διαχρονικότητα -“Μύθος” Προϊόντος.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με ένα Workshop, στο οποίο οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε ομάδες 3-4 ατόμων με στόχο να σχεδιάσουν φάκελο για κάποιο προϊόν (παραδοσιακό ή premium quality), να αναδείξουν τη σημασία του branding ή να καταθέσουν κάποια ιδέα για τη σύνδεση της αγροδιατροφής με τον τουρισμό και τον πολιτισμό.

Το πρόγραμμα διεξάγεται με φυσική παρουσία και μέσω zoom.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν.

Απαραίτητη η προεγγραφή.

Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 28 Νοεμβρίου 2022
Ώρες διεξαγωγής: 17:00 – 21:00
Αναλυτικά όλες οι ημερομηνίες του εργαστηρίου: Νοέμβριος: 28,29,30.11.2022, Δεκέμβριος: 5,6,7,12,13,14,19,20.12.2022

Οι συμμετέχοντες του προγράμματος λαμβάνουν:
-Βεβαίωση παρακολούθησης
-Υλικό και παρουσιάσεις από το πρόγραμμα σε μορφή pdf

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.innovathens.gr/

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο