Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

H Pluralsight προσφέρει 7,000+ ηλεκτρονικά μαθήματα τεχνολογίας δωρεάν για τον Απρίλιο

H Pluralsight, μια από τις καλύτερες πλατφόρμες μαθημάτων σύγχρονων τεχνολογιών και επιχειρηματικών δεξιοτήτων, προσφέρει τα 7.000+ μαθήματα της δωρεάν για τον μήνα Απρίλιο.

Τα μαθήματα εστιάζονται σε βασικά και προχωρημένα τεχνολογικά skills, ενδεικτικά μπορείτε να παρακολουθήσετε online μαθήματα σε Software Development (python, javascript, java, C#, mobile development κ.α.), ΙΤ Operations (IT Certifications,IT Networking Security, Database Administration, Virtualization, Servers), Data Professional (Big Data, Business Intelligence, SQL, Tableau, Oracle, SQL Server) Cyber Security, Security Certifications, Malware Analysis, Security Fundamentals), Architecture & Construction, Manufacturing & Design, Cloud Computing, Machine Learning / AI, Business Professional (Business Analytics) Information & Cyber Security, Creative Professional και πολλά άλλα.

Όλα τα μαθήματα διδάσκονται από ειδικούς στον τομέα, όπως στελέχη των μεγαλύτερων επιχειρήσεων τεχνολογίας παγκοσμίως.

Η διαδικασία εγγραφής είναι πολύ απλή και δεν απαιτεί τα στοιχεία χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτα ή μελλοντική υποχρέωση εγγραφής στην πλατφόρμα.

Το Pluralsight ιδρύθηκε το 2004 και έχει χρησιμοποιηθεί από περισσότερες από 17.700 επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων του 70% των εταιρειών Fortune 500.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Pluralsight Aaron Skonnard λέει ότι αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να αναπτύξουμε χρήσιμες δεξιότητες γύρω από διάφορους τομείς της τεχνολογίας.

“Η τεχνολογία μπορεί να μας βοηθήσει να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο αύριο όταν μπορέσουμε να επιστρέψουμε στους φυσιολογικούς ρυθμούς μας και θέλουμε να παρέχουμε σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους την ευκαιρία να παραμείνουν ασφαλείς, να μένουν στο σπίτι και να βελτιώσουν τις δεξιότητες τους“.

Δείτε περισσότερα στο https://www.pluralsight.com/

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο