Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Γνώση σε πραγματικό επιχειρηματικό τουριστικό περιβάλλον στο MBA in Tourism του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων “MBA in Tourism”, συμβατικό και εξ αποστάσεως, αποτελεί ένα δυναμικό πρόγραμμα που αξιοποιεί την εργασιακή εμπειρία των συμμετεχόντων, αλλά την ίδια στιγμή, δημιουργεί νέες δεξιότητες και παρέχει νέες γνώσεις σε ένα πραγματικό επιχειρηματικό τουριστικό περιβάλλον.

Για το σκοπό αυτό το MBA in Tourism σε συνεργασία με κορυφαίους τουριστικούς οργανισμούς όπως η Amadeus, προσφέρει στους φοιτητές επιπλέον δωρεάν σεμινάρια  σε Global Distribution Systems. Οι φοιτητές αποκτούν ποικιλία αναλυτικών τεχνικών για να εντοπίσουν ένα περίπλοκο επιχειρησιακό πρόβλημα, να δημιουργούν και να συγκρίνουν εναλλακτικές επιλογές και να προτείνουν αποτελεσματικές λύσεις στον τομέα των τουριστικών επιχειρήσεων.

Η επαφή με το περιβάλλον των τουριστικών επιχειρήσεων εμπλουτίζεται μέσω κοινών σεμιναρίων με κορυφαίους παρόχους στους τομείς του Property Management System και των Channel Management συστημάτων.  Στην ίδια κατεύθυνση για επαφή με το πραγματικό περιβάλλον των τουριστικών επιχειρήσεων το  MBA in Tourism του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου εγκαινιάζει τη  συνεργασία του με τον μεγαλύτερο πάροχο πολυμεσικών προσομοιώσεων «Cesim Simulation», μέσω του οποίου θα προσφερθούν στους φοιτητές μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία με πραγματικά δεδομένα διοίκηση ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Η επαφή με την πραγματική οικονομία ενισχύεται μέσα από μια σειρά ημερίδων με στελέχη της διεθνούς τουριστικής αγοράς. To ΜΒΑ in Tourism του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου ενσωματώνει λειτουργικά τις γνώσεις της πραγματικής τουριστικής αγοράς με τη μελέτη κατανόησης και αφομοίωσης της έρευνας σε πρακτικό επίπεδο.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων (MBA in Tourism); 


Δηλώστε τώρα το ενδιαφέρον σας, συμπληρώνοντας την παρακάτω -μη δεσμευτική- αίτηση, και άμεσα, ένας ακαδημαϊκός σύμβουλος του Πανεπιστημίου Νεάπολις, θα σας ενημερώσει για όλα όσα θέλετε να μάθετε για τις σπουδές σας (δικαιολογητικά, εγγραφή, δίδακτρα, πρόγραμμα σπουδών, κτλ).

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο