Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Elevate Greece: Ελληνικό Οικοσύστημα Νεοφυών Επιχειρήσεων

Το Elevate Greece αποτελεί μια πρωτοβουλία της Eλληνικής Kυβέρνησης, η οποία έχει ως στόχο τη χαρτογράφηση νεοφυών επιχειρήσεων και την υποστήριξη της ανάπτυξής τους, με απώτερο σκοπό την ανάδειξη ενός ισχυρού οικοσυστήματος καινοτομίας.

Η πρωτοβουλία ξεκινάει με την ψηφιακή πύλη μέσω της οποίας οι ελληνικές νεοφυείς επιχειρήσεις μπορούν να υποβάλουν αίτηση για την επίσημη πιστοποίηση από την αρμόδια αρχή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, την Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ).

Με πλεονέκτημα το ισχυρό πνεύμα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας, ο δημόσιος και ιδιωτικός τομέας της Ελλάδας συνεργάζονται μέσω της πλατφόρμας Elevate Greece για να κερδίσουν τις διεθνείς αγορές και να την αναδείξουν ως ένα κέντρο καινοτομίας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Η πλατφόρμα έχει ανοίξει και είναι έτοιμη να υποδεχτεί τις αιτήσεις εγγραφής για τις ενδιαφερόμενες νεοφυείς επιχειρήσεις.

Δείτε την ιστοσελίδα εδώ.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο