Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Εβδομάδα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας

Η "Εβδομάδα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας" του Σ.Ε.Γ.Ε. επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ, με το σύνθημα "Let's Business Together".

Η «Εβδομάδα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας» - Female Entrepreneurial Week (FEW) αποτελεί ένα καινοτόμο project που επιδιώκει την επικοινωνία, την αλληλεπίδραση και τη συζήτηση μεταξύ φορέων λήψης αποφάσεων, εμπειρογνωμόνων και επαγγελματιών παγκοσμίως, προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με τις δυνατότητες προώθησης της επιχειρηματικότητας.

Φέτος η "Εβδομάδα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας" θα διεξαχθεί στις 7-10 Νοεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη, στο Grand Hotel Palace, με ελεύθερη είσοδο.

Η φετινή Εβδομάδα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας επικεντρώνεται στην Κοινωνική Ανάπτυξη, στις Καινοτόμες και Δημιουργικές πρακτικές, στις Ευκαιρίες Ψηφιακού και Πράσινου μετασχηματισμού, τη Βιωσιμότητα και τα Χρηματοδoτικά Εργαλεία, παρέχοντας στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να επιδείξουν ένα ευρύ φάσμα επιχειρησιακών δεξιοτήτων, να εκπαιδευτούν, και να μοιραστούν εμπειρίες και ιδέες, μέσα απο αυτήν την μοναδική εμπειρία επαγγελματικής δικτύωσης.

To FEW 2023 περιλαμβάνει:

  • Πάνελ εμπειρογνωμόνων
  • Παρουσιάσεις "Καλών Πρακτικών" 
  • Ομιλίες
  • Workshops
  • B2B συναντήσεις
  • Networiking Events

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο