Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δύο (2) θέσεις έμμισθης πρακτικής στην Mastercard μέσω της πρωτοβουλίας Women on Top

Η μεγάλη πρωτοβουλία της Mastercard και του Women On Top για την ενδυνάμωση των νέων γυναικών στην επαγγελματική τους ζωή , πραγματοποιήθηκε ως εκδήλωση τον Οκτώβριο, συνεχίζεται όμως με υποτροφίες mentoring από το WoT και με έμμισθες θέσεις πρακτικής άσκησης, τόσο στην ίδια την Mastercard όσο και σε συνεργαζόμενες τράπεζες, για όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Αυτήν την περίοδο υπάρχουν δύο (2) ανοικτές θέσεις έμμισθης πρακτικής άσκησης στη Mastercard, στο τμήμα Marketing ή Market Delivery. Οι θέσεις θα παραμείνουν ανοικτές για λίγες μέρες ακόμη. Μπορείς να δηλώσεις το ενδιαφέρον σου  για όποια από τις δύο θέσεις σε ενδιαφέρει και να κάνεις τη δική σου αρχή για κάτι ανεκτίμητο, γράφοντας τη δική σου ιστορία επιτυχίας.

Περισσότερα για τις θέσεις και τις αιτήσεις συμμετοχής μπορείς να δεις από τη σελίδα του Women on top εδώ:  https://womenontop.gr/mc-lal-internships

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο