Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δωρεάν online σεμινάρια για γυναίκες από την Socialinnov

Μέσα από την πολυετή ανάπτυξη του εκπαιδευτικού προγράμματος που λέγεται Tech Talent School, η Socialinnov με την υποστήριξη της Microsoft και του Found.ation συνεισφέρει στην ανάπτυξη των ευκαιριών απασχόλησης και την διαρκής αναβάθμιση της τεχνογνωσίας στην Ελληνική αγορά εργασίας.

Η Socialinnov, μέσω του προγράμματος Tech Talent School, έχει προγραμματίσει τη σειρά online σεμιναρίων TTS: Women & Tech | Virtual Series, τα οποία απευθύνονται αποκλειστικά σε γυναίκες, στοχεύοντας στη βελτίωση των ψηφιακών τους δεξιοτήτων, στην επαγγελματική τους ενδυνάμωση και στη μείωση του gender gap στην Ελλάδα.

Όλες οι ενδιαφερόμενες μπορούν να πραγματοποιήσουν ηλεκτρονικά την προεγγραφή τους, προκειμένου να παρακολουθήσουν δωρεάν τα επιμορφωτικά σεμινάρια στους παρακάτω συνδέσμους:

Η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Tech Talent School της Socialinnov, το οποίο από το 2017 στοχεύει στον επαναπροσδιορισμό της εκπαίδευσης μέσω της ανάπτυξης ψηφιακών δεξιοτήτων. Το Tech Talent School συνεισφέρει στην ανάπτυξη των ευκαιριών απασχόλησης και στην διαρκή αναβάθμιση της τεχνογνωσίας στην Ελληνική αγορά εργασίας, ενώ έχει ταυτόχρονα κοινωνικό χαρακτήρα, καθώς απευθύνεται σε όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

Περισσότερες πληροφορίες για το Tech Talent School της Socialinnov θα βρείτε εδώ.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο