Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δωρεάν online μαθήματα σε 1.500 συμμετέχοντες προσέφερε το Tech Talent School, σε λιγότερο από έναν μήνα!

Σε άμεση ανταπόκριση της ανάγκης για επαναπροσδιορισμό της εκπαίδευσης, το Tech Talent School έδωσε τη δυνατότητα εξ αποστάσεως παρακολούθησης των μαθημάτων του σε εκατοντάδες συμμετέχοντες.

Το TechTalentSchool πέρασε στην εποχή της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, προκειμένου να επιτρέψει στους συμμετέχοντες να συνεχίσουν να μαθαίνουν δωρεάν από το σπίτι, συμβάλλοντας έτσι στην προσπάθεια όλων να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού και τονίζοντας τη σημασία της αλληλεγγύης και της ελεύθερης πρόσβασης στη γνώση για όλους. Τα δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα του TechTalentSchool παρακολούθησαν περισσότεροι από 1.500 συμμετέχοντες.

Το TechTalentSchool ξεκίνησε την δράση του το 2016, ως το κύριο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Socialinnov, και τα μαθήματά του έχουν παρακολουθήσει συνολικά περισσότερα από 19.000 άτομα. Κύριος στόχος του Tech Talent School είναι o επαναπροσδιορισμός της εκπαίδευσης μέσω της ψηφιακής αναβάθμισης του κοινού, έχοντας ως γνώμονα τη συνεχή αύξηση της επίδρασης και της ποιότητας των μαθημάτων που προσφέρει. Το TechTalentSchool επικεντρώνεται στη νεολαία, επιτρέποντάς της να αποκτήσει ψηφιακές δεξιότητες και να ενισχύσει τις προοπτικές απασχόλησής της.

Ξεκινώντας από τις 17 Μαρτίου 2020, το TechTalentSchool έδωσε στους ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα της εξ αποστάσεως μάθησης και προσέφερε διαδικτυακά μαθήματα ανοικτά προς όλους, αλλά και μαθήματα αποκλειστικά για εκπαιδευτικούς. Τα μαθήματα για εκπαιδευτικούς στοχεύουν, στο διάστημα που τα σχολεία παραμένουν κλειστά, οι εκπαιδευτικοί να γνωρίσουν καινοτόμα τεχνολογικά εργαλεία που υπάρχουν στη διάθεσή τους, ώστε να είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις προκλήσεις της νέας εποχής.

Πιο συγκεκριμένα, διεξάχθηκαν τα παρακάτω μαθήματα:

 • Εισαγωγή στο Micro:bit. Ένα τεχνολογικό εργαλείο για την STEM εκπαίδευση/Ψηφιακή τάξη για το Micro:bit.
 • Δημιουργία κουίζ και ερωτηματολογίων για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Εισαγωγή στο Office Forms.
 • WordPress: εργαλείο για τη διαχείριση μιας ιστοσελίδας.
 • Προγραμματισμός με το Visual Studio Code.
 • Εισαγωγή στις βάσεις δεδομένων και στην SQL.
 • Winning Interview Skills.
 • SocialMedia: Getting Started with Digital Marketing

Το πρόγραμμα TechTalentSchool συνεχίζει δυναμικά να στηρίζει την εξ αποστάσεως δωρεάν εκπαίδευση και εμπλουτίζει συνεχώς τα διαθέσιμα διαδικτυακά μαθήματα με καινούργιες θεματικές.

ToTechTalentSchool έχει ήδη ανοίξει τις εγγραφές για τα παρακάτω επιπρόσθετα μαθήματα, καθώς και για πολλές άλλες θεματικές:

 • Η Τυπογραφία στο Web.
 • CSS Layouts: Εισαγωγή στο Flexbox.
 • Προγραμματίζοντας με το Scratch.
 • Oι παρουσιάσεις ως εκπαιδευτικό εργαλείο - εισαγωγή στο PowerPoint.

Στον παρακάτω σύνδεσμο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν όλα τα διαθέσιμα διαδικτυακά μαθήματα, για να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους δωρεάν: http://techtalentschool.gr/

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο