Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δωρεάν online μαθήματα επιχειρηματικότητας από την Αcademy of Entrepreneurship

Η Academy of Entrepreneurship, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Νέων Επιχειρηματιών (Ο.Ε.ΣΥ.Ν.Ε.) και τον Εκπαιδευτικό Σύνδεσμο «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» διοργανώνει δωρεάν online μαθήματα για την Επιχειρηματικότητα και τον Τουρισμό, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus + YEAP (Youth Entrepreneurship Advanced Pathway). Το πρόγραμμα YEAP στοχεύει στην ανάπτυξη και δοκιμή ευέλικτων μαθημάτων που θα παρέχει εξατομικευμένη κατάρτιση στους νέους ώστε να τους βοηθήσει να αναπτύξουν περαιτέρω τα επιχειρηματικά τους σχέδια και την επιχειρηματική τους ιδέα.

Τα διαδικτυακά μαθήματα για την Επιχειρηματικότητα και τον Τουρισμό είναι ανοικτά και μπορείτε να κάνετε εγγραφή στους πιο κάτω συνδέσμους:

Προσφέρονται επίσης τα εξής μαθήματα: 

Εάν ενδιαφέρεστε να δημιουργήσετε την δική σας επιχείρηση, ή αν θέλετε να επεκτείνετε την ήδη υπάρχουσα επιχείρησή σας τότε αυτό το μάθημα είναι ιδανικό για εσάς. 

Είναι ένα μάθημα για καθηγητές Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να αποκτήσουν νέες δεξιότητες. 

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε:

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο