Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δωρεάν μαθήματα μέσω διαδικτύου από το Tech Talent School

Το TechTalentSchool περνά στην εποχή του e-learning για να επιτρέψει στους συμμετέχοντες να συνεχίσουν τη μάθησή τους δωρεάν από το σπίτι, συμβάλλοντας έτσι στην προσπάθεια όλων να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού. #DigitalSolidarityGR

Η Socialinnov ξεκίνησε άμεσα τη μεταφορά πολλών μαθημάτων του Tech Talent School ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, αξιοποιώντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία τηλεδιάσκεψης και παρουσιάσεων. Τα πρώτα μαθήματα πραγματοποιήθηκαν επιτυχώς, προσελκύοντας μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων. Για τη διεξαγωγή των eclasses αξιοποιούνται σύγχρονες cloud πλατφόρμες όπως το Microsoft Teams, που δεν απαιτεί για τους συμμετέχοντες πολύπλοκες διαδικασίες, δημιουργία λογαριασμού ή download λογισμικού.

Τα μαθήματα της Socialinnov απευθύνονται σε όλους όσοι θέλουν να αποκτήσουν ψηφιακές δεξιότητες, είναι δωρεάν και πραγματοποιούνται με την υποστήριξη οργανισμών και φορέων όπως η Microsoft Ελλάδας, η Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα, καθώς και άλλων εταιρειών και φιλανθρωπικών ιδρυμάτων. Στην online μορφή τους, θα ωφελήσουν ακόμη περισσότερους συμμετέχοντες, από κάθε περιοχή της χώρας.

Ανάμεσα στα πρώτα μαθήματα που ξεκίνησαν σε online πλατφόρμα ήταν όσα απευθύνονται σε δασκάλους και καθηγητές, για τη χρήση νέων εργαλείων στην εκπαίδευση. Το διάστημα που τα σχολεία παραμένουν κλειστά είναι μια σημαντική ευκαιρία για τους εκπαιδευτικούς να γνωρίσουν τα τεχνολογικά εργαλεία που υπάρχουν στη διάθεσή τους, ώστε να είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις προκλήσεις της νέας εποχής. Τα μαθήματα για εκπαιδευτικούς διεξάγονται σε πολλές περιοχές της Ελλάδας (Αθήνα, Βέροια, Τρίκαλα, Ηράκλειο), ενώ μέσω online πλατφόρμας θα αποκτήσουν πρόσβαση ακόμη περισσότεροι ενδιαφερόμενοι.

Πιο συγκεκριμένα, για εκπαιδευτικούς, διεξάγονται πλέον online τα παρακάτω μαθήματα. Δείτε το πρόγράμμα μέχρι τις 30 Απριλίου: 

  • 24/04/2020 11:00-Oι παρουσιάσεις ως εκπαιδευτικό εργαλείο – εισαγωγή στο PowerPoint (για εκπαιδευτικούς) – Online
  • 24/04/2020 12:00-Η Τυπογραφία στο web – Online
  • 24/04/2020 16:00-Δημιουργία κουίζ και ερωτηματολογίων για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Εισαγωγή στο Office Forms – Online
  • 27/04/2020 12:00-Προγραμματισμός με το Visual Studio Code – Online
  • 28/04/2020 11:00-Oι παρουσιάσεις ως εκπαιδευτικό εργαλείο – εισαγωγή στο PowerPoint (για εκπαιδευτικούς) – Online
  • 28/04/2020 16:00-Εισαγωγή στο Micro: bit. Ένα τεχνολογικό εργαλείο για την STEM εκπαίδευση/Ψηφιακή τάξη για το Micro:bit – Online
  • 29/04/2020 13:00-Εισαγωγή στις βάσεις δεδομένων και στην SQL – Online
  • 29/04/2020 15:00-Προγραμματίζοντας με το Scratch – Online
  • 30/04/2020 12:00-CSS Layouts: Εισαγωγή στο Flexbox – Online
  • 30/04/2020 13:00-WordPress: εργαλείο για τη διαχείριση μιας ιστοσελίδας – Online

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν αναλυτικά το Πρόγραμμα και να δηλώσουν συμμετοχή εδώ:
https://www.eventora.com/en/Organizer/tts

Iστοσελίδα: http://techtalentschool.gr/

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο