Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δωρεάν Εργαστήριο επιχειρηματικών δεξιοτήτων από το Περιφερειακό Κέντρο Ελλάδας για τις Πρώτες Υλες, υπό το συντονισμό της Σχολής Μηχανικών Μεταλλείων Μεταλλουργών του ΕΜΠ

To Περιφερειακό Κέντρο Ελλάδας για τις Πρώτες Υλες (ΕΙΤ RawMaterials HUB-Regional Center Greece), υπό το συντονισμό της Σχολής Μηχανικών Μεταλλείων Μεταλλουργών του ΕΜΠ και την αιγίδα του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Ερευνάς & Τεχνολογίας EIT – ΕΙΤ RawMaterials, προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στο 2ο Εκπαιδευτικό  Εργαστήριο (Workshop) ανάπτυξης επιχειρηματικών δεξιοτήτων με τίτλo:

Entrepreneurship Workshop/hands-on course: Young Raw Materials Professionals v2

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στις 21 & 22 Οκτωβρίου 2020 σε ψηφιακή πλατφόρμα και απευθύνεται σε νέους αποφοίτους/τελειόφοιτους Σχολών της ημεδαπής και νέους επαγγελματίες συναφών ειδικοτήτων με τον τομέα αξιοποίησης των Ορυκτών Πρώτων Υλών.

Το εργαστήρι φιλοδοξεί να εκθέσει νέους Έλληνες μηχανικούς και επιστήμονες στις πολλές πτυχές της επιχειρηματικής καινοτομίας και της προοπτικής του StartUp οικοσυστήματος, με την καθοδήγηση της Mantis Business Innovation και τη συμμετοχή της εταιρείας Μονόλιθος ΕΠΕ, μέλος της ελληνικής κοινότητας ΕΙΤ RawMaterials. Ο στόχος αυτής της δράσης είναι να προσφέρει μια προεπισκόπηση στην επιχειρηματική σκέψη και συμπεριφορά, τις επιχειρηματικές και καινοτόμες διαδικασίες και τεχνικές δημιουργίας επιχειρηματικών μοντέλων, συνδυάζοντας την τεχνική εμπειρογνωμοσύνη με την καινοτομία και την επιχειρηματική εμπειρία.

Η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής μπορεί να πραγματοποιηθεί έως τις 19/10/2020.

Το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί μέσω διαδικτύου χωρίς κόστος συμμετοχής.

Για πληροφορίες και εγγραφή μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα της διοργάνωσης εδώ.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο