Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δωρεάν εισαγωγικό σεμινάριο στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό από το Εργαστήριο Επενδυτικών Εφαρμογών (ΕΠΕΦΑ) του ΕΚΠΑ

Το Εργαστήριο Επενδυτικών Εφαρμογών (ΕΠΕΦΑ) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, συνεχίζει το εκπαιδευτικό και επιμορφωτικό του έργο και κατά τη διάρκεια των περιορισμών που ισχύουν λόγω της πανδημίας COVID-19 με αντικείμενο το επίκαιρο θέμα του ψηφιακού μετασχηματισμού προσφέροντας διαδικτυακά ένα δωρεάν εισαγωγικό σεμινάριο 1 ώρας με τίτλο:

"Κατανοώντας και αξιοποιώντας τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό"

Τρίτη, 28 Απριλίου 2020 και ώρα 17:00

Το δωρεάν σεμινάριο, διάρκειας 1 ώρας, με ελεύθερη συμμετοχή, αποτελεί  εισαγωγή και παρουσίαση του ολοκληρωμένου προγράμματος διάρκειας 8 ωρών που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο μέσω τηλεκατάρτισης από τους καταξιωμένους στον χώρο κκ Επικ. Καθ. Κωνσταντίνο Φούσκα και Δρ Βασίλη Νικολόπουλο.  -  Κωνσταντίνος Φούσκας, Επικ. Καθ. Ψηφιακής Επιχειρηματικότητας και Τεχνολογικής Καινοτομίας, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής  -  Δρ Βασίλης Νικολόπουλος, Επικεφαλής Εφαρμοσμένης Έρευνας, Ανάπτυξης και Καινοτομίας της Protergia - MYTILINEOS SA

Συμπληρώστε τώρα την αίτηση συμμετοχής στο δωρεάν σεμινάριο: https://bit.ly/3eCVnYe

Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως Τετάρτη 23 Απριλίου 2020. Θα τηρηθεί σειρά προταιρετότητας.

Περισσότερες πληροφορίες για εγγραφή στο δωρεάν σεμινάριο καθώς και στο ολοκληρωμένο πρόγραμμα που θα ακολουθήσει, θα βρείτε εδώ.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο