Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο "European Youth Mobilities explained – Get memorable experiences abroad" από την Academy of Entrepreneurship

Ενδιαφέρεσαι για προγράμματα ανταλλαγής νέων; Θέλεις να μάθεις περισσότερα για τις συναρπαστικές ευκαιρίες που υπάρχουν να συναντήσεις και να συνεργαστείς με άτομα από άλλες χώρες της ΕΕ;

Η Academy of Entrepreneurship σου δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσεις δωρεάν το διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο "European Youth Mobilities explained – Get memorable experiences abroad" στις 28 Μαΐου 2020, 16:00-17:00 και να μάθεις περισσότερα για το Youth Mobilities, χρηματοδοτούμενο από το πρόγραμμα Erasmus+. 

Οι επιλογές είναι πολλές και δεν έχεις παρά να επιλέξεις αυτή που σε ενδιαφέρει!

Στο διαδικτυακό σεμινάριο, θα λάβεις πληροφορίες σχετικά με:

  • Topics/thematic areas of Youth Exchanges
  • Typical activities in youth mobilities and learning outcomes
  • What are the expenses covered for you to participate in the mobility
  • Application process: How to write an engaging motivation letter
  • Where to spot youth exchange opportunities
  • How COVID-19 pandemic affects youth mobilities

Τα προγράμματα κινητικότητας για νέους προσφέρουν πολλές ευκαιρίες να αποκτήσεις ικανότητες και να αναπτυχθείς ως άτομο μέσω της μη τυπικής μάθησης. Μάθε πως να προετοιμαστείς και να συμμετάσχεις στο μέλλον!

Η συμμετοχή είναι δωρεάν

Προαπαιτείται εγγραφή εδώ

Ιστοσελίδα εκδήλωσης: https://bit.ly/3bZF05q

 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο