Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δωρεάν διαδικτυακή εκπαίδευση καινοτομίας RIS από το EIT Health InnoStars

Έχετε επιχειρηματικό πνεύμα και μια ιδέα στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, που θέλετε να προωθήσετε; Δηλώστε συμμετοχή στις δωρεάν διαδικτυακές εκπαιδεύσεις EIT Health RIS Innovation μέχρι τις 15 Ιουλίου και μάθετε περισσότερα για την καινοτομία στην υγειονομική περίθαλψη, την επικύρωση προϊόντων και τα επιχειρηματικά μοντέλα.

Η εκπαίδευση καινοτομίας RIS είναι κατάλληλη για πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις, ερευνητικά και εκπαιδευτικά ιδρύματα, spinoffs και startups που έχουν ήδη μια καινοτομία / προϊόν / λύση και έχουν ολοκληρώσει το CIMIT Maturity Level 1 (NEED - Ανάγκη) και σχεδιάζουν να υποβάλουν την πρότασή τους στο επόμενο EIT Health RIS Innovation Call.      

Σκοπός της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης καινοτομίας RIS είναι:

  • Να υποστηρίξει όσους θα καταθέσουν πρόταση το 2021 να πραγματοποιήσουν τα επόμενα βημάτα προς την αγορά, μειώνοντας έτσι τον χρόνο που χρειάζεται για να φτάσουν οι λύσεις τους σε αυτήν.

  • Να συμβάλει ώστε οι συμμετέχοντες να πλοηγηθούν στον πολύπλοκο κόσμο της υγειονομικής περίθαλψης και να κατανοήσουν καλύτερα τους τύπους καινοτομιών.

  • Να γίνουν κατανοητά τα οφέλη και η αναγκαιότητα του εκάστοτε προϊόντος ή υπηρεσίας στους δυνητικούς χρήστες/ πελάτες/συνεργάτες.

  • Να αυξήσει τη δυνατότητα προσέλκυσης επενδύσεων ή/και χρηματοδότησης μέσω της προετοιμασίας μιας σαφώς καθορισμένης πρότασης αξίας (Value Proposition)

Στην εκπαίδευση περιλαμβάνονται τρεις ώρες διαδραστικής εκπαίδευσης και μια συνεδρία 30 λεπτών για τον τρόπο παρουσίασης της λύσης σας (pitching) μπροστά σε πάνελ έμπειρων αξιολογητών.

Η τρίωρη εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί στις 21, στις 22 ή στις 23 Ιουλίου 2020, 10.00-13.00 και οι συνεδρίες για τη βελτίωση της παρουσίασης της κάθε ιδέας (pitching sessions) θα οργανωθούν τον Σεπτέμβριο. Η συμμετοχή στο γενικό σεμινάριο είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο σεμινάριο για Pitching.

Σχετικά με το EIT Health

Το EIT Health είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός και μία από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές συμπράξεις  δημόσιου-ιδιωτικού τομέα στο πεδίο της καινοτομίας στον τομέα της υγείας. Αποτελούμενο από περίπου 150 εταίρους, το EIT Health είναι ένα μοναδικό ευρωπαϊκό δίκτυο κορυφαίων εταιρειών, πανεπιστημίων, κέντρων έρευνας και ανάπτυξης, καθώς και νοσοκομείων και ινστιτούτων. Ο ρόλος του EIT Health είναι να δομήσει ένα οικοσύστημα που θα επιτρέπει την ανάπτυξη της υγειονομικής περίθαλψης για το μέλλον, έτσι ώστε οι Ευρωπαίοι πολίτες να μπορούν να ζήσουν περισσότερο και υγιέστερα. Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου είναι ο κόμβος του EIT Health στην Ελλάδα. 

Σχετικά με το EIT Health InnoStars

Ο συνεργατικός σχηματισμός (cluster) InnoStars είναι μία από τις επτά γεωγραφικές περιοχές του EIT Health. Καλύπτει το ήμισυ της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης της Πολωνίας, της Ουγγαρίας, της Ιταλίας και της Πορτογαλίας, καθώς και πρόσθετες περιφέρειες που περιλαμβάνονται στο περιφερειακό πρόγραμμα καινοτομίας του ΕΙΤ - τα κράτη της Βαλτικής, την Κροατία, τη Σλοβακία, την Τσεχική Δημοκρατία, τη Σλοβενία, την Ελλάδα και τη Ρουμανία. Πρόκειται για μια ομάδα χωρών που χαρακτηρίζονται ως μέτριας καινοτομίας στον Ευρωπαϊκό Πίνακα Αποτελεσμάτων Καινοτομίας (European Innovation Scoreboard - EIS). Το InnoStars εστιάζει στην προώθηση της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας και της εκπαίδευσης στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, της υγιεινής διαβίωσης και της ενεργού γήρανσης, και στη μείωση του χάσματος μεταξύ των πρωτοπόρων περιφερειών και των περιφερειών που σημειώνουν πρόοδο.

Μάθετε Περισσότερα:
EIT Health RIS 2020 Innovation Training
EIT Health InnoStars

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο