Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Διακρατική εκπαίδευση για δασκάλους δημοτικών σχολείων από την Ακαδημία Επιχειρηματικότητας

Η Ακαδημία Επιχειρηματικότητας στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου FA.N.T.A.S.I.A. διοργανώνει διακρατική εκπαίδευση για δασκάλους δημοτικών σχολείων με θέμα τη διδασκαλία επιχειρηματικών δεξιοτήτων σε παιδιά ηλικίας 6-9 ετών.

Κατά το εκπαιδευτικό τριήμερο, θα γνωρίσετε σε 20 δασκάλους δημοτικών σχολείων από Αγγλία, Ιταλία, Λιθουανία, Πορτογαλία, Ρουμανία και Τουρκία, θα εκπαιδευτείτε στις επιχειρηματικές δεξιότητες του ΕntreComp (The Entrepreneurship Competence Framework) και τρόπους διδασκαλίας τους στα παιδια, καθώς και θα διευρύνετε το δίκτυό σας στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα Σχολείων.

Το έργο FA.N.T.A.S.I.A (Entrepreneurship and soft skills through FairyTales: an iNnovaTive Approach to entrepreneurShip educatIon in primAry schools) στοχεύει στην ανάπτυξη επιχειρηματικών δεξιοτήτων σε παιδιά 6-9 ετών μέσω εφαρμογής που θα βασίζεται σε χαρακτήρες παραμυθιών, δίνοντάς τους τα εφόδια για να αναπτύξουν τον επιχειρηματικό τρόπο σκέψης.

Δείτε το πρόγραμμα εκπαίδευσης εδώ.

Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Για διευκρινίσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε στο training@akep.eu

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο