Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

ΒUILD YOUR FUTURE: σειρά δωρεάν σεμιναρίων από την IAESTE LC Thessaloniki

To ΒUILD YOUR FUTURE είναι μία σειρά από webinars με θεματολογία σταδιοδρομίας που διοργανώνεται από την IAESTE LC Thessaloniki για πρώτη φορά και είναι ανοιχτή προς όλους τους φοιτητές, απόφοιτους και όσους έχουν θέληση να εξελιχθούν επαγγελματικά.

Πρόγραμμα σεμιναρίων:

 • It's an Interview time: Prepare yourself and shine like a S.T.A.R.
  Σάββατο 5/12 11:00
  Ομιλήτρια: Σοφία Παναγιωτίδου, MSc., MA, Phd researcher Σύμβουλος Σταδιοδρομίας Γραφείου Διασύνδεσης, Εκτελούσα χρέη Προϊσταμένης Τμήματος Σπουδών
  - Σε πιάνει πανικός πριν το interview; Θέλεις να αναδείξεις τον καλύτερο σου εαυτό και χρειάζεσαι την καθοδήγηση ενός ειδικού; Τότε αυτό το webinar είναι φτιαγμένο για εσένα!
   
 • Βιογραφικό Σημείωμα: Η πρώτη εικόνα και η ευκαιρία να ξεχωρίσεις.
  Σάββατο 5/12 12:30
  Ομιλητής: Θεόδωρος Παναγιωτόπουλος, Σύμβουλος Ανθρώπινου Δυναμικού, Ιδρυτής της Human Value
  - Όποιο κι αν είναι το αντικείμενο σπουδών σου ένα καλό βιογραφικό μπορεί να σου δώσει το προβάδισμα! Δήλωσε συμμετοχή και μάθε τον τρόπο να ξεχωρίσεις!
   
 • LinkedIn or Left Out?
  Κυριακή 6/12 12:00
  Ομιλητής: Αντώνης Οκαλίδης, ΙΤ Talent Acquisition Specialist
  - Με αυτό το webinar θα μάθεις όλα τα μυστικά του LinkedIn, για να κάνεις το προφίλ σου να λάμψει και να τραβήξεις την προσοχή των εργοδοτών!
   
 • Networking and next career steps in the post Covid-19 ERA(smus).
  Δευτέρα 7/12 19:00
  Ομιλητής: Δημήτρης Μαραγκός, Συντονιστής στο Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης της εθνικής Πρωτοβουλία "Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας"
  - Τελειώνεις τις σπουδές σου και μετά... το χάος; Μάθε τι πρέπει να κάνεις και πως να κινηθείς για να βγεις σταδιακά στο ανταγωνιστικό περιβάλλον της αγοράς εργασίας!
   
 • IAESTE Internship: 45 years ago and now.
  Σάββατο 12/12 17:00
  Ομιλητές: Κώστας Κατσιφαράκης, Κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής ΑΠΘ, IAESTE Intern in 1975, Σπύρογλου Στέλιος, IAESTE Intern in 2019 & Δροσοπούλου Στέλλα, Current IAESTE intern
  - Η πρακτική εμπειρία στο αντικείμενο των σπουδών σου είναι κάτι που ήθελες να κάνεις και δεν ήξερες που να ψάξεις? Ενημερώσου εδώ πως και άδραξε την ευκαιρία!
   
 • Mentoring is a two-way street: η αμφίδρομη σχέση συμβούλου με συμβουλευόμενου.
  Σάββατο 12/12 18:00
  Ομιλήτρια: Λίνα Ντόκου, PhD, Founder of Greek Women in Stem
  - Νιώθεις χαμένος και αποπροσανατολισμένος σχετικά με την επαγγελματική σου πορεία; Μην σε πιάνει πανικός. Το mentoring είναι εδώ για να σου προσφέρει την έμπειρη καθοδήγηση που χρειάζεσαι.
   
 • Presentation Skills that will make your presentation stand out!
  Κυριακή 13/12 11:00
  Ομιλητής: Νίκος Γιαννακόπουλος, Language Instructor στους theSPEAKERS, Υποψήφιος διδάκτωρ μάρκετινγκ
  - Η ικανότητα να εκφράζεσαι σωστά σε μια παρουσίαση είναι το "κλειδί" για την επιτυχία. Θέλεις να γίνεις ο καλύτερος σε αυτό; Αρκεί απλά να δηλώσεις συμμετοχή.
   
 • Interpersonal communication.
  Κυριακή 13/12 12:30
  Ομιλητής: Sir. Lorenzo Nava/Rescogita Freelance trainer
  - People exchange information, feelings, and meaning through verbal and non-verbal messages: it is face-to-face communication. It is not just about what is actually said - the language used - but how it is said and the non-verbal messages sent through tone of voice, facial expressions, gestures and body language. Learn more about it here!

Δήλωσε συμμετοχή εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Ιστοσελίδα IAESTE Thessaloniki στο Facebook εδώ.

Ιστοσελίδα Σεμιναρίων εδώ.

 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο