Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

British Council: Bραβείο IELTS 2022

Δώστε την εξέταση IELTS με το British Council και κερδίστε μέχρι 10,000 λίρες για τις σπουδές σας με το IELTS Award 2022

Το British Council – υπερήφανος συνιδιοκτήτης των εξετάσεων IELTS – διενεργεί τις εξετάσεις στην Ελλάδα για πάνω από 25 χρόνια και φέρνει πάλι κοντά σας το British Council Βραβείο IELTS για έκτη συνεχή χρονιά.

Δημιουργώντας ευκαιρίες που μπορούν να αλλάξουν ζωές, καθιερώσαμε το British Council Βραβείο IELTS που έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίξει έναν σπουδαστή που, με κίνητρο να αναπτύξει την καριέρα του και να συνεισφέρει στην κοινωνία με τις σπουδές του, επιθυμεί να σπουδάσει σε πτυχιακό ή μεταπτυχιακό πρόγραμμα της επιλογής του, σε οργανισμό τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ή σε κολέγιο ή άλλον πάροχο μεταλυκειακής εκπαίδευσης ή επαγγελματικής κατάρτισης στην Ελλάδα, ο οποίος αποδέχεται το IELTS ως κριτήριο εισαγωγής.

Το βραβείο είναι αξίας έως 10.000 λιρών Αγγλίας, ανάλογα με το ύψος των διδάκτρων του εκπαιδευτικoύ οργανισμού φοίτησης και θα διατεθεί για την κάλυψη των διδάκτρων του ακαδημαϊκού προγράμματος που έχει επιλέξει ο σπουδαστής. Το βραβείο αφορά το ακαδημαϊκό έτος 2022–23 και καταβάλλεται απευθείας στον εκπαιδευτικό οργανισμό.

Ο νικητής καλείται να δικτυωθεί μέσα στην κοινότητα IELTS και να μοιραστεί την εμπειρία του με άλλους υποψηφίους IELTS.

Όροι συμμετοχής

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να:

 • είναι ηλικίας 18 ετών κι άνω στις 31 Δεκεμβρίου 2022
 • έχουν δώσει το IELTS σε εξεταστικό κέντρο του British Council στην Ελλάδα και να έχουν λάβει μια επίσημη βαθμολογία IELTS Test Report Form (TRF) με ημερομηνία μεταξύ 16 Ιουνίου 2021 και 13 Ιουνίου 2022 εκδοθείσα από το British Council στην Ελλάδα
 • έχουν επιτύχει ελάχιστο συνολικό σκορ 6,5 με τουλάχιστον 6,5 σε κάθε ένα από τα τέσσερα τμήματα της εξέτασης IELTS
 • έχουν προγραμματίσει την εγγραφή τους σε πτυχιακό ή μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών πλήρους φοίτησης σε πανεπιστήμιο ή άλλο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, ή σε κολέγιο ή άλλον πάροχο μεταλυκειακής εκπαίδευσης ή επαγγελματικής κατάρτισης στην Ελλάδα, για το ακαδημαϊκό έτος 2022–23 (π.χ. με ημερομηνία έναρξης από τον Αύγουστο 2022 και έπειτα), το οποίο δέχεται το IELTS ως κριτήριο εισαγωγής (ελέγξτε την επίσημη λίστα αναγνώρισης)
 • είναι σε θέση να προσκομίσουν την επιστολή αποδοχής από το αντίστοιχο εκπαιδευτικό οργανισμό έως τις 8 Ιουλίου 2022.

Ελέγξτε την επίσημη λίστα αναγνώρισης του IELTS για να βρείτε τον εκπαιδευτικό οργανισμό της επιλογής σας που αναγνωρίζει το IELTS.

Η αναγνώριση του ΙELTS παγκοσμίως ολοένα αυξάνεται και σε περίπτωση που ο εκπαιδευτικός οργανισμός στον οποίο σχεδιάζετε να φοιτήσετε δεν περιλαμβάνεται στον κατάλογο, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε απευθείας με τον οργανισμό προς επιβεβαίωση των ισχυόντων κριτηρίων εισαγωγής.

Σημαντικές ημερομηνίες

 • Περίοδος αιτήσεων: 1 Μαρτίου – 13 Ιουνίου 2022 στις 14.00 ώρα Ελλάδος
 • Παρουσίαση και συνέντευξη προεπιλεγμένων υποψηφίων: 15 Ιουνίου – 6 Ιουλίου 2022
 • Επιστολή αποδοχής από το εκπαιδευτικό οργανισμό φοίτησης: έως 8 Ιουλίου 2022 το αργότερο
 • Ανακοίνωση νικητή: 11 Ιουλίου – 22 Ιουλίου 2022

Κάντε αίτηση για το British Council Βραβείο IELTS 2022

 1. Δώστε την εξέταση ΙELTS σε εξεταστικό κέντρο του British Council στην Ελλάδα και λάβετε μια επίσημη βαθμολογία IELTS Test Report Form (TRF) με ημερομηνία μεταξύ 16 Ιουνίου 2021 και 13 Ιουνίου 2022.
 2. Συμπληρώστε και προσκομίστε την ηλεκτρονική φόρμα αίτησης έως τις 13 Ιουνίου 2022 στις 14.00 (ώρα Ελλάδας).

Διαδικασία επιλογής British Council Βραβείο IELTS 2022

 • Οι αιτήσεις αρχικά εξετάζονται με βάση τα κριτήρια επιλογής του British Council Βραβείου IELTS 2022 και αξιολογούνται από επιτροπή εκπροσώπων του British Council/τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
 • Πέντε κορυφαίοι υποψήφιοι θα προεπιλεχθούν στην Ελλάδα με βάση τις αιτήσεις τους, συμπεριλαμβανομένης της προσωπικής δήλωσης που έκαναν στο αντίστοιχο τμήμα της αίτησης.
 • Οι προεπιλεγμένοι υποψήφιοι θα πρέπει να παρέχουν αποδείξεις που υποστηρίζουν την αίτησή τους, όπως αντίγραφο του IELTS Test Report Form (TRF) και αντίγραφο της αστυνομικής τους ταυτότητας.
 • Οι προεπιλεγμένοι υποψήφιοι θα κληθούν στα γραφεία του British Council στην Ελλάδα προκειμένου να αξιολογηθούν από επιτροπή εκπροσώπων του British Council/τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Οι προεπιλεγμένοι υποψήφιοι θα κληθούν να κάνουν παρουσίαση και θα περάσουν από συνέντευξη για την τελική επιλογή.

Περισσότερες Πληροφορίες

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο