Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου: 2η περίοδος υποβολής αιτήσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 έως τις 20 Ιουλίου

Στις 20 Ιουλίου 2022 ολοκληρώνεται η 2η περίοδος υποβολής αιτήσεων για ευέλικτες σπουδές εξ αποστάσεως στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ), δημόσιο καινοτόμο και ψηφιακό Πανεπιστήμιο, εξειδικευμένο στην ανοικτή και εξ αποστάσεως εκπαίδευση, ανακοινώνει 2η περίοδο υποβολής αιτήσεων για έναρξη σπουδών το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023, τον προσεχή δηλαδή Σεπτέμβριο. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 20η Ιουλίου 2022.

Οι τρεις Σχολές του ΑΠΚΥ στις Ανθρωπιστικές και Κοινωνικές Επιστήμες, τις Θετικές και Εφαρμοσμένες Επιστήμες και τις Οικονομικές Επιστήμες και τη Διοίκηση προσφέρουν γι’ αυτή την περίοδο τέσσερα (4) προπτυχιακά και 20 μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών. Όλα τα προγράμματα προσφέρουν τις Θεματικές τους Ενότητες ως ανεξάρτητες-αυτοτελείς, ώστε ο κάθε ενδιαφερόμενος να μπορεί να τις παρακολουθήσει χωρίς να εγγραφεί συνολικά στο αντίστοιχο πρόγραμμα σπουδών.

Στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου οι φοιτητές σπουδάζουν από τον προσωπικό τους χώρο, στον δικό τους ρυθμό μάθησης, στον χρόνο που μπορούν να διαθέσουν για να αποκτήσουν έναν αξιόπιστο και χρηστικό τίτλο σπουδών για την προσωπική και επαγγελματική τους εξέλιξη. Με εξειδίκευση και κύρος στην παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης αποκλειστικά εξ αποστάσεως, το ΑΠΚΥ αξιοποιεί παιδαγωγικές μεθόδους κατάλληλες για ενήλικες φοιτητές, άρτια ψηφιακή Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης, τελευταίας τεχνολογίας εφαρμογές τηλεκπαίδευσης, εικονικά εργαστήρια και εργαλεία σύγχρονης και ασύγχρονης συνεργασίας, ώστε το έμπειρο και διεθνώς διακεκριμένο ακαδημαϊκό προσωπικό να προσφέρει αποτελεσματική καθοδήγηση και συνεχή υποστήριξη στους φοιτητές. Τα προγράμματα σπουδών που προσφέρονται στην ελληνική ή στην αγγλική γλώσσα έχουν διεθνή απήχηση και άμεσο αντίκρισμα στην αγορά εργασίας. Σε ό,τι αφορά στην Ελλάδα, οι τίτλοι σπουδών αναγνωρίζονται με βάση τις διαδικασίες και κριτήρια του Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. Το ΑΠΚΥ προσφέρει ευέλικτες σπουδές εξ αποστάσεως με κύρος, χαμηλά δίδακτρα και μειώσεις για διάφορες ομάδες του πληθυσμού (10-100% για ανέργους, μονογονείς, πολύτεκνους, άτομα ΑμΕΑ, απόφοιτους ΑΠΚΥ, κ.ά.).

Οι αιτήσεις εισδοχής υποβάλλονται ηλεκτρονικά ως τις 20/07/2022 εδώ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο στο +357 22411600 / 711 ή/και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο admissions@ouc.ac.cy.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο