Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

19ο e-Θερινό Σχολείο στη Διαχείριση Kινδύνου και τα Στοχαστικά Χρηματοοικονομικά

Τα Τμήματα Στατιστικής, Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων, Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με τα Τμήματα Στατιστικής & Αναλογιστικών - Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών και Μηχανικών Οικονομίας & Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου συνδιοργανώνουν το 19ο Θερινό Σχολείο στη Διαχείριση Κινδύνου και τα Στοχαστικά Χρηματοοικονομικά, 28 - 30 Σεπτεμβρίου 2022.

Λόγω της παρούσας κατάστασης, η -υπό συνήθεις συνθήκες- λειτουργία του Σχολείου θα ήταν δύσκολη, ίσως και ανέφικτη. Θέλοντας όμως, να συνεχιστεί η ετήσια αυτή συνάντηση, οι διοργανωτές αποφάσισαν για φέτος να την υλοποιήσουν διαδικτυακά, επιτρέποντας την εύκολη συμμετοχή όλων εξ αποστάσεως.

Για ακόμη μία χρονιά θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι επιστήμονες του χώρου, διεθνώς γνωστοί για την συνεισφορά τους στους τομείς ενδιαφέροντος του Σχολείου.

Οι προσκεκλημένοι ομιλητές και το πρόγραμμα των διαλέξεων θα ανακοινωθούν μετά τις 15 Σεπτεμβρίου.

Το σχολείο απευθύνεται σε μεταπτυχιακούς φοιτητές, υποψήφιους διδάκτορες, μεταδιδάκτορες, ερευνητές και στελέχη του χρηματοπιστωτικού τομέα και των χρηματοοικονομικών αγορών, οι οποίοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν σχετικά με τις νεότερες εξελίξεις σε αυτό τον πολύ δυναμικό και γρήγορα εξελισσόμενο χώρο της στοχαστικής χρηματοοικονομικής.

Η παρακολούθηση του θερινού σχολείου δεν απαιτεί την καταβολή διδάκτρων. Όμως, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν στη Γραμματεία Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Στατιστικής (masterst@aueb.gr), e-mail εκδήλωσης ενδιαφέροντος όπου θα αναγράφουν το ονοματεπώνυμο τους, την ιδιότητα τους, το φορέα τους και ένα πολύ σύντομο βιογραφικό (έως 10 γραμμές), μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου για να γίνει έγκαιρα η διαδικασία επιλογής των υποψηφίων.

Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι 30 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η Οργανωτική Επιτροπή

  • Σ. Βακερούδης (ΟΠΑ)
  • A.N.Γιαννακόπουλος (ΟΠΑ),
  • Α. Ζυμπίδης (ΟΠΑ)
  • Γ. Κουρέτας (ΟΠΑ),
  • Ι. Μπαλτάς (ΠΑ),
  • Σ. Ξανθόπουλος (ΠΑ),
  • Γ. Παπαγιάννης (ΣΝΔ),
  • Α. Τσεκρέκος (ΟΠΑ)

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο