Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δωρεάν online μαθήματα από το Coursera

To Coursera, η κορυφαία πλατφόρμα online learning για ανώτερη εκπαίδευση, με 65 εκατομμύρια επισκέπτες από όλο τον κόσμο που τη χρησιμοποιούν για κατάρτιση στις δεξιότητες του μέλλοντος, προσφέρει 1000+ δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα. Πολλά από τα μαθήματα διδάσκονται από κορυφαία πανεπιστήμια παγκοσμίως, όπως το Yale, το Michigan, το Stanford, το Columbia, το Imperial κτλ, ή προσφέρονται από εταιρείες όπως η Google και η Amazon.

Οι μαθητές θα έχουν πρόσβαση σε βαθμολογούμενες εργασίες, projects, υλικό ανάγνωσης και θα τους δοθεί πιστοποιητικό ολοκλήρωσης του μαθήματος που μπορούν να προσθέσουν στο προφίλ τους στο Linkedin. Τα μαθήματα καλύπτουν θέματα από τη δημόσια υγεία έως και τον προγραμματισμό, τη δημιουργία βιογραφικού σημειώματος, μαθήματα κιθάρας, λογιστικής κ.α.

Παρακάτω, μπορείς να δεις μερικά ενδεικτικά online μαθήματα από ποικίλα επιστημονικά πεδία:

Top Free Online Courses | Learn Online with Coursera

Η παρακολούθηση των μαθημάτων είναι δωρεάν αλλά μπορεί να χρειαστεί να καταβάλεις ένα ποσό για να την έκδοση πιστοποιητικού παρακολούθησης, έχεις όμως τη δυνατότητα να αιτηθείς υποτροφίας.

Για να δεις όλα τα online courses που προσφέρονται δωρεάν από το Coursera μπορείς να επισκεφθείς τη σχετική ηλεκτρονική σελίδα, εδώ.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο