Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Υποτροφία για μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό από το Ίδρυμα Στρατηγός Μιχαήλ Αρναούτης

Το Ίδρυμα Στρατηγός Μιχαήλ Αρναούτης προκηρύσσει την απονομή υποτροφίας για μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό (χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης ή της Βορείου Αμερικής) για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 στους τομείς:

 1. Electrical and Computer Engineering (περιλαμβάνει τις ακόλουθες τέσσερις κύριες ειδικεύσεις):
  • Programming/ Hardware
  • Telecommunications
  • Energy
  • Electronics
 2. Biomedical Engineering
 3. Informatics
 4. Artificial Intelligence

Όλα τα υπόλοιπα πεδία δε θα ληφθούν υπόψη, παρακαλούμε να μην στείλετε την αίτησή σας εάν σχεδιάζεται να σπουδάσετε σε κάποιον άλλο κλάδο.

Η υποτροφία απονέμεται σε πτυχιούχους ελληνικών ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους στους κλάδους αυτούς με διάκριση (Άριστα ή Λίαν Καλώς σε περίπτωση μη εμφάνισης αριστούχων). Απαραίτητη η άρτια γνώση της γλώσσας στην οποία θα σπουδάσετε. Ηλικία υποψηφίων μέχρι 30 ετών. Αποκλείονται οι υπότροφοι που έχουν λάβει υποτροφία από άλλη πηγή.

Η υποτροφία ανέρχεται στα 6000 ευρώ και καλύπτει ένα έτος μόνο.

Οι αιτήσεις πρέπει να συμπληρωθούν στην Αγγλική γλώσσα, και να ΦΤΑΣΟΥΝ με e-mail στην κ. Αρναούτη μέχρι τα μεσάνυχτα της 8ης Μαρτίου 2024 συνοδευόμενες από βιογραφικό σημείωμα και αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις σπουδές που θα πραγματοποιηθούν. Αιτήσεις που θα φτάσουν μετά από αυτή την ημερομηνία ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο εκτός από e-mail δε θα ληφθούν υπόψη. Αρχεία .zip δε θα γίνουν αποδεκτά. Θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως εάν υποβάλλετε την αίτηση σας το συντομότερο δυνατόν. Ο πρώτος κύκλος συνεντεύξεων θα γίνει μέσω Skype στις 13 και 14 Απριλίου 2024 και οι επιλεγμένοι υποψήφιοι θα περάσουν από συνέντευξη με την κ. Αρναούτη και ένα μέλος της Επιτροπής μέσω skype πάλι στις 19 Μαΐου 2024 . Παρακαλούμε να στείλετε την αίτησή σας στην Κ. Αρναούτη στο e-mail: nathene@nathenelawyer.com

Λίστα με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά:

 1. Συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη αίτηση με φωτογραφία
 2. Συστατικές επιστολές (Πρέπει να σταλούν απευθείας από το πρόσωπο που γράφει την επιστολή στο email της κ Αρναούτη: nathene@nathenelawyer.com)
 3. Αναλυτικές βαθμολογίες
 4. Βιογραφικό

Ιστοσελίδα του Ιδρύματος www.arnaoutisfoundation.com

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο