Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Train My Brain! Πρόγραμμα Εναλλακτικού Τουρισμού στο όμορφο Πήλιο!

Το Γραφείο Διαχείρισης Στρατηγικών Έργων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής στο πλαίσιο του προγράμματος «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά», το οποίο υλοποιείται με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος υλοποιεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πρόγραμμα ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού ''Εναλλακτικός Τουρισμός''.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Εναλλακτικός τουρισμός» της πρωτοβουλίας «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά» σχεδιάζει στο Βόλο (5 και 14 Ιουνίου) το project «Train My Brain», ως μια εναλλακτική πρόταση επίσκεψης στην περιοχή ως μια εναλλακτική πρόταση-εμπειρία επίσκεψης στην περιοχή, με αφορμή το ιστορικό τρενάκι του Πηλίου.

Οι δράσεις πραγματοποιούνται σε δύο φάσεις, η πρώτη την Τετάρτη 5 Ιουνίου εντός της πόλης του Βόλου και η δεύτερη την Παρασκευή 14 Ιουνίου στην διαδρομή Άνω Λεχωνίων-Μηλέων.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στη δράση που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουνίου, συμπληρώστε την φόρμα εδώ. Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων προχωρήστε στη συμπλήρωση της φόρμας, μόνο εάν είστε βέβαιοι ότι μπορείτε να παρευρεθείτε. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Στις 14 Ιουνίου γνωρίστε το Τρενάκι του Πηλίου και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!
Ξεκινώντας για μια γραφική διαδρομή σε μια από τις πιο στενές σιδηροδρομικές γραμμές στον κόσμο, θα βρεθούμε μαζί στην φύση των Μηλέων για να απολαύσουμε ένα σύνολο δράσεων αναψυχής, εκπαίδευσης και ενεργοποίησης των αισθήσεων!

Πεζοπορίες, καταρρίχηση, ιππασία, τοξοβολία είναι κάποιες από τις δράσεις που σχεδίασε η ομάδα εκπαιδευομένων και εκπαιδευτών του προγράμματος Εναλλακτικού Τουρισμού στο τμήμα Βόλου.

Συμμετοχή στις δράσεις δωρεάν. Θα πρέπει μόνο να αγοράσετε εισιτήριο από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για το έκτακτο απογευματινό δρομολόγιο στις 14/6 Λεχώνια-Μηλιές, και να αναγράψετε τον κωδικό στην φόρμα συμμετοχής που θα αναρτηθεί σύντομα.

Περιορισμένος αριθμός θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η αίτηση συμμετοχής για τη δράση στις 14 Ιουνίου θα ανακοινωθεί σύντομα.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο: egaref@afs.edu.gr και στο 6997228671.

Δείτε περισσότερα στο event του εκπαιδευτικού προγράμματος στο Facebook εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο