Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Τελευταία Μέρα Early Entry 15% έκπτωση σε όλα τα προγράμματα e-learning του Πανεπιστημίου Αθηνών. Κάνε Αίτηση Τώρα!

Πραγματοποιήστε την αίτησή σας μέχρι και σήμερα 02.09.2019 (early entry) στα προγράμματα E-Learning του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Αθηνών και επωφεληθείτε έκπτωσης 15% στα δίδακτρα του προγράμματος που σας ενδιαφέρει.

Θα βρείτε πάνω από 300 προγράμματα, με περισσότερους από 100 Καθηγητές του ΕΚΠΑ με την ευθύνη για την ανάπτυξη και την υλοποίησή τους, ενώ έχουν επιμορφωθεί περισσότερα από 80.000 άτομα!

Επιπρόσθετα, ισχύει ειδική εκπτωτική πολιτική για Ανέργους (30%), Κατόχους Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων (30%), Πολύτεκνους (20%), ΑμεΑ (25%), άτομα που έχουν συμμετάσχει σε e-learning προγράμματα στο παρελθόν (15%) κ.ά.

Η έκπτωση 15% για αιτήσεις που θα υποβληθούν έως και σήμερα 02/09/2019 εφαρμόζεται επιπλέον οποιασδήποτε άλλης έκπτωσης.

40 εκπαιδευτικές κατευθύνσεις: Τα προγράμματα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα 40 εκπαιδευτικών κατευθύνσεων και επαγγελματικών τομέων αιχμής! Δείτε περισσότερα στο σχετικό μας άρθρο, εδώ.

Ακόμη: δωρεάν παρακολούθηση! Οι εκπαιδευόμενοι που θα πραγματοποιήσουν εγγραφή σε κάποιο από τα προγράμματα του τρέχοντος κύκλου θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ, εφόσον το επιθυμούν, ένα επιπλέον δωρεάν πρόγραμμα.

Εάν ενδιαφέρεστε να δείτε το σύνολο των προσφερόμενων προγραμμάτων επαγγελματικής επιμόρφωσης και κατάρτισης, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://elearningekpa.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 210.36.89.354 ή στο email: elearn-secretariat@elke.uoa.gr

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο