Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Tech Talent Bootcamp: Δωρεάν μαθήματα προγραμματισμού σε Front-End Development

Η Socialinnov, ο εκπαιδευτικός βραχίονας του Found.ation, ανακοινώνει την έναρξη του τρίτου κύκλου του προγράμματος Tech Talent Bootcamp για Front-End Development που πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Microsoft Ελλάδας και της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Ελλάδα.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Tech Talent Bootcamp για Front End Development απευθύνεται σε νέους, νέες και ανέργους που θέλουν να ενταχθούν στην αγορά εργασίας ως Intern / Junior Front-End Developers.

Πότε;
Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019 10:00 πμ   &   Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019

Τα μαθήματα του τρίτου κύκλου του προγράμματος (56 ώρες) θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα 21/11 – 20/12, ημέρες Τετάρτη – Πέμπτη – Παρασκευή και ώρες 10:00-14:00.

Το πρόγραμμα προσφέρεται δωρεάν και είναι διαμορφωμένο εξολοκλήρου στα ελληνικά. 

Οι συνολικά 30 συμμετέχοντες του τρίτου κύκλου, οι οποίοι θα επιλεχθούν μέσω διαδικασίας αξιολόγησης των βασικών γνώσεων τους θα πρέπει να έχουν: 

  • Βασικές γνώσεις αγγλικών 
  • Βασικές γνώσεις HTML & CSS  
  • Laptop 

Οι 30 υποψήφιοι που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις και θα συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία στο τεστ βασικών τεχνικών γνώσεων, θα επιλεχθούν για συμμετοχή στο πρόγραμμα.

Δηλώστε συμμετοχή, εδώ.

Πού θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα:
Found.ation, Ευρυσθέως 2, 118 54 Αθήνα

Περισσότερες πληροφορίες, εδώ.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο