Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Παρακολουθήστε το πλέον σύγχρονο και καινοτόμο μεταπτυχιακό στην Παιδαγωγική Επιστήμη!

ΔΠΜΣ «Παιδαγωγική μέσω Καινοτόμων Τεχνολογιών και Βιοϊατρικών Προσεγγίσεων»

Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) με τίτλο: «Παιδαγωγική μέσω Καινοτόμων Τεχνολογιών και Βιοϊατρικών Προσεγγίσεων», χαρακτηρίζεται ως το πλέον πρωτοποριακό, σύγχρονο και μοναδικό για τα μεταπτυχιακά προγράμματα της ημεδαπής και όχι τυχαία. Το πρόγραμμα αντιμετωπίζει την Παιδαγωγική ολιστικά, μέσω νέων Τεχνολογιών, αλλά και προσεγγίσεων των Βιοϊατρικών Επιστημών (καλύπτοντας ζητήματα Νευροβιολογίας, Γενετικής κ.ά.). Πέρα όμως από τον διεπιστημονικό του χαρακτήρα, το πρόγραμμα προσφέρει και σημαντικά πλεονεκτήματα για τους απόφοιτους.
Ας το δούμε αναλυτικά:

Το Πανεπιστήμιο και τα τμήματα που το πραγματοποιούν
Το Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα προσφέρεται από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και πραγματοποιείται από τμήματα «Βιοϊατρικών Επιστημών», «Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία» του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.) σε συνεργασία με το «ΠαιδαγωγικόΤμήμα» της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης
(Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.).

Τα πλεονεκτήματα
Με την παρακολούθηση του ΔΠΜΣ «Παιδαγωγική μέσω Καινοτόμων Τεχνολογιών και Βιοϊατρικών Προσεγγίσεων», οι απόφοιτοι λαμβάνουν:

 • Πιστοποιημένη Παιδαγωγική και Διδακτική Επάρκεια 
  ΦΕΚ ΦΕΚ 3784/τ.Β’/14- 10-2019.
  Περισσότερα εδώ
 • Επάρκεια γνώσης χειρισμού Η/Υ αναγνωρίσιμη από το ΑΣΕΠ
  Περισσότερα εδώ

Πρωτοποριακή φοίτηση και online!
Τα μαθήματα του ΔΠΜΣ είναι εναρμονισμένα με το πλαίσιο των πλέον σύγχρονων τεχνικών και μεθόδων διδασκαλίας, σχετικών με την παιδαγωγική. Ακόμη προσφέρουν:

 • Δυνατότητα εξ αποστάσεως παρακολούθησης του προγράμματος
  Μπορείτε να παρακολουθήσετε δια ζώσης αλλά και online τα μαθήματα, τα οποία πραγματοποιούνται στις στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Η online παρακολούθηση πραγματοποιείται μέσω σύγχρονης τηλεκπαίδευσης κάθε Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο.
 • Εστίαση στην πρακτική
  Ιδιαίτερη έμφαση δίνει το πρόγραμμα στην πρακτική άσκηση των φοιτητών που περιλαμβάνει παρακολούθηση, παρατήρηση, σχεδιασμό εκπαιδευτικής παρέμβασης και πραγματοποίηση διδασκαλίας/ μικροδιδασκαλίας.

Οι κατευθύνσεις

Το ΔΠΜΣ προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής τριών (3) κατευθύνσεων: 

1. Κατεύθυνση Προσχολικής Αγωγής 
2. Κατεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης
3. Κατεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Προθεσμία
Οι αιτήσεις για την παρακολούθηση του προγράμματος είναι ανοικτές έως 10.01.2021.

Για περισσότερες πληροφορίες και για την αίτησή σας δείτε την Προκήρυξη και επισκεφθείτε τη σχετική ιστοσελίδα του ΔΠΜΣ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο