Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Το Συμβούλιο της Ευρώπης και το Εθνικό Συμβούλιο Νεότητας της Ρωσίας συνδιοργανώνουν το X International Youth Camp “Dialogue” στη Ρωσία και καλούν συμμετέχοντες!

Το Συμβούλιο της Ευρώπης  (Τμήμα Νεότητας) και το Εθνικό Συμβούλιο Νεότητας της Ρωσίας συνδιοργανώνουν το X International Youth Camp “Dialogue”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 9 Αυγούστου 2019 στο τουριστικό και πολιτιστικό κέντρο “Ethnomir” (περιοχή Kaluga, Ρώσικη Ομοσπονδία).

Το Dialogue Camp θα φέρει κοντά περισσότερους από 200 νεαρούς ηγέτες και youth workers από διαφορετικά εθνικά, θρησκευτικά και πολιτιστικά υπόβαθρα από όλη την Ευρώπη και την Ρωσία. Το επίκεντρο αυτής της κατασκήνωσης για το 2019 θα είναι η ανάπτυξη ικανοτήτων στους youth workers και η ανταλλαγή καλών πρακτικών μεταξύ ΜΚΟ που δουλεύουν με νέους στον τομέα του διαπολιτισμικού διαλόγου.Στόχος είναι η προώθηση της κουλτούρας της ειρήνης και η πρόληψη του εξτρεμισμού, των διακρίσεων και του κοινωνικού αποκλεισμού.

Όσοι ενδιαφέρονται για αυτή την δράση, καλούνται να υποβάλλουν την αίτηση τους μέχρι τις 3 pm (CET) στις 25 Ιουνίου 2019, με την συμπλήρωση αυτής της online φόρμας εδω.

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ.

Πηγή: Europe Direct ΕΛΙΑΜΕΠ

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο