Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Σχέδιο Κατάρτισης "Youth Academy" για 20 νέους από το United Societies of Balkans σε συνεργασία με το Συμβούλιο της Ευρώπης

Οι United Societies of Balkans σε συνεργασία με το Συμβούλιο της Ευρώπης, διοργανώνουν το σχέδιο κατάρτισης "Youth Academy", ένα πρόγραμμα που θα πραγματοποιηθεί κάθε Σάββατο και Κυριακή του μήνα Νοέμβρη στις εγκαταστάσεις του Balkan Heart και το οποίο θα εκπαιδεύσει 20 νέους πάνω στα leadership, youth work, facilitator,group leader, youth educator.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε την ανακοίνωση που ακολουθεί:

Αναζητούμε 20 άτομα (15-30) για να λάβουν μέρος στο σχέδιο κατάρτισης "Youth Academy"  στη  Θεσσαλονίκη. Καταληκτική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος 28/10/2019. Τα έξοδα διατροφής (μεσημεριανό και βραδινό, όχι πρωινό) καλύπτονται από το πρόγραμμα (από τους διοργανωτές), όπως και τα έξοδα μετακίνησης (έως 20 ευρώ). 

Πρόκειται για ένα Σχέδιο Κατάρτισης που διοργανώνουν οι United Societies of Balkans (χρηματοδοτούμενο από το Συμβούλιο της Ευρώπης) το οποίο απευθύνεται σε youth workers, εκπαιδευτές/εκπαιδευτικούς, άτομα τα οποία θέλουν να εκπαιδευτούν πάνω στη μη τυπική μάθηση και τους τρόπους εφαρμογής της. 

Στόχος του φορέα μας είναι να εκπαιδεύσει 20 νέους πάνω στο leadership, youth leader, facilitator in educational projects, youth educator με σκοπό να δημιουργήσει ένα pool ενεργών νέων στα προγράμματα και τις δράσεις του στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το πρόγραμμα αποτελείται από μια σειρά 6 συναντήσεων, οι οποίες έχουν διάρκεια 1-2 ημερών.
Πιο συγκεκριμένα:
1) Appetizer 2/11 
2) Youth Leader 9-10/11
3) Facilitators 15-16/11
4)Youth Educator 23-24/11
5) Creating my Youth Event 30/11
6) Evaluation meeting 14/12


Για να κάνεις αίτηση στο πρόγραμμα και να συμμετέχεις σε αυτό, δες εδώ
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγράμμα και τον τρόπο που αυτό θα εξελιχθεί, δες εδώ.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο