Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Summer Camp 2019: Μια νέα σειρά από πολύτιμα σεμινάρια επαγγελματικής ενδυνάμωσης έρχεται τον Ιούνιο από τον οργανισμό Women On Top

Μια νέα σειρά από πολύτιμα σεμινάρια επαγγελματικής ενδυνάμωσης έρχεται στις 18-28/6 από τον οργανισμό Women On Top, με την υποστήριξη του Dixan.

Το Summer Camp του Women On Top είναι μια σειρά από εργαστήρια επαγγελματικής (και όχι μόνο) ενδυνάμωσης, που σε βοηθάνε να φέρεις τον καλύτερο εαυτό σου στη δουλειά και να διαχειριστείς τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις στην καριέρα σου: να βρεις δουλειά, να αλλάξεις θέση, να κερδίζεις περισσότερα χρήματα, να έχεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο, να κάνεις ένα καινούριο επιχειρηματικό βήμα, να βρεις τους ιδανικούς πελάτες, συνεργάτες, εργοδότες, να νιώσεις πιο δημιουργική από ποτέ.  

Αλλά όχι μόνο αυτό: είναι και μια ευκαιρία να δικτυωθείς, να αντλήσεις έμπνευση και υποστήριξη από μία κοινότητα γυναικών που αναζητά το καλύτερο κάθε στιγμή -και όλα αυτά χωρίς να δυσκολευτείς να απαντήσεις στο δύσκολο ερώτημα «Μα πού να αφήσω τα παιδιά;» (αν έχεις): στο WoT πιστεύουμε ότι παιδιά και γονείς μπορούν και αξίζει να αναπτύσσονται παράλληλα, γι’ αυτό και φροντίζουμε να απασχολούμε δημιουργικά τους μικρούς μας συμμετέχοντες (2-12 ετών) για όση ώρα η μαμά τους βελτιώνει τις δικές της (αλλά και τις δικές τους) προοπτικές.

Έχουμε δει τα πιο εκπληκτικά αποτελέσματα στις γυναίκες που αποφασίζουν να επενδύσουν μία ή δύο ολόκληρες εβδομάδες στην επαγγελματική τους εκπαίδευση και ενδυνάμωση. Δίνοντας στον εαυτό σου το μήνυμα ότι είσαι αποφασισμένη να κάνεις την αλλαγή, σε συνδυασμό με το ότι βρίσκεσαι καθημερινά ανάμεσα σε γυναίκες που έχουν αντίστοιχους στόχους, όνειρα και ανάγκες με σένα, κερδίζεις τελικά μια εμπειρία μεταμόρφωσης.

Γι’ αυτό και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενες που φέτος, με την πολύτιμη υποστήριξη του Dixan και του κεντρικού του μηνυματος #destizoikathara, θα δώσουμε τη δυνατότητα σε 20 από εσάς να παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν μία από τις δύο εβδομάδες του camp και σε πολλές ακόμα να συμμετάσχουν σε όσα σεμινάρια χρειάζονται, σε χαμηλή τιμή.

Οι αιτήσεις για τις 20 δωρεάν υποτροφίες του Dixan έχουν ήδη ανοίξει και οι νικήτριες θα ειδοποιηθούν έως τις 31/5 για την εξέλιξη της αίτησής τους.

Οι θέσεις χαμηλού κόστους για μεμονωμένα εργαστήρια θα ανοίξουν στις 29/5. Μείνε συντονισμένη εδώ για όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Παρακάτω μπορείς να διαβάσεις περισσότερα για το αναλυτικό πρόγραμμα των δύο εβδομάδων, καθώς και τις εντυπώσεις μερικών από τις 180 γυναίκες που έζησαν την εμπειρία των προηγούμενων Summer Camps του Women On Top.

Πληροφορίες

Πότε: Τρίτη 18/6 έως Παρασκευή 21/6 και Δευτέρα 24 έως Παρασκευή 28/6, 17.00-20.00

Πού: Στο φιλόξενο χώρο του HIGGS, Βίκτωρος Ουγκώ 15, Μεταξουργείο

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στον ιστότοπο του προγράμματος εδώ.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο